Scenele delirante sunt filmate în Roșiorii de Vede- în fața unei vile de romi- unde zeci de persoane s-au îmbulzit să-și ia rămas bun de la cel poreclit... Nedumerit! Bărbatul de 49 de ani se prăpădise infectat cu covid- dar asta nu a speriat pe nimeni. Jalea colectivă s-a mutat în holul casei- unde au răsunat cântece lăutărești- iar rudele și apropiații s-au văitat lipiți unii de alții- fără să poarte măști.

Sicriul unui mort de COVID, atins ca moaștele. Mascații au intervenit

„A înnebunit lumea!
Ne omorâm singuri. Cât de greu e să porți mască. Nu e greu, dă-o dracului!”, spun oamenii.
În plus- prea îndurerați ca să mai și gândească- cei mai mulți dintre ei au atins sicriul fără să aibă mănuși de protecție!
„Le înțeleg durerea, dar nu trebuia procedat așa!”, spun localnicii.
Imaginile haosului de la înmormântarea pusă-n scenă în plină pandemie au fost transmise live pe internet și astfel le-au putut vedea și agenții- care au chemat mascații să descindă în locuința familiei îndoliate.

Mascații au păzit sicriul mortului de COVID până la groapă

Doar așa a putut fi dispersată mulțimea- iar cortegiul funerar în variantă restrânsă a fost escortat de polițiști până la cimitir.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Avand in vedere numarul mare de oameni care au participat la inmormantare, politistii inca fac cercetari pentru a-i identifica pe toti.

Pana azi dimineata au fost aplicate 25 de sanctiuni, in valoare de 2500 lei!”, relatează reporterul Kanal D.
Cei rămași în urma răposatului nu par afectați prea tare de sancțiuni și anchete. Astăzi- la nici 24 de ore după înmormântare- pârleau un porc în mijlocul străzii.
Potrivit legii- în cazul în care cineva moare după ce a fost diagnosticat cu covid 19- trebuie dus de la morgă direct la cimitir- nicidecum acasă pentru priveghi. Doar că în acest caz- autoritățile nici măcar nu ar fi știut că Nedumerit fusese infectat. La primărie- unde ar trebui să existe evidența tuturor celor depistați pozitiv- dăm de secretară- care spune nonșalant că n-ar fi treaba edilului ce ilegalități se petrec la el în ogradă!
De cealaltă parte- pe lângă sancțiunile date deja- poliția a deschis trei dosare penale în acest caz- toate sub acuzația de zădărnicire a combaterii bolilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si