„Un sportiv de performanță de doar 14 ani, din Orșova, a murit electrocutat în timp ce se juca „de-a v-ați ascunselea” alături de colegi. Băiatul s-a electrocutat la un panou electric din camera tehnică de la Clubul Sportiv de Canotaj”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO A mers la scăldat și a înotat spre moarte. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața sub privirile oamenilor care nu l-au ajutat. "Mai bine să moară el decât să mor eu"

Cum s-a întâmplat evenimentul tragic

Băiatul ar fi venit la Orșova de două săptămâni. Ieri după-amiază, când era în timpul liber, băiatul s-a jucat „de-a v-ați ascunselea” cu mai mulți colegi. Ghinionul lui a fost că s-a ascuns în camera tehnică de la Clubul Sportiv și chiar a urcat pe panoul electric aflat sub tensiune. Arcul electric l-a carbonizat. Colegii l-au căutat, iar la un moment dat au simțit miros de fum și de arsură. Și-au alertat supraveghetorii, care, ajutați și de un electrician, l-au găsit pe adolescent decedat.

„Eu aici lucrez, dar nu știu ce s-a întâmplat. Eu am auzit mașinile de salvare, atât. Și am crezut că încolo s-a întâmplat ceva. Când am ieșit aici, am văzut poliția, pompierii”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Pompierii l-au coborât pe adolescent de pe panou și l-au predat medicilor de la salvare, care, însă, nu au mai putut face nimic pentru el.

„Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a spus Gabrila Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

Citește și: „Nu am mai putut să stau cu durerea asta în suflet” Femeia din Buzău care și-a îngropat copilul de viu, dezvăluiri halucinante! A mărturisit fapta abia după 2 ani

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu. Reprezentanții clubului au refuzat să facă declarații cu privire la incidentul deosebit de grav.

Aceștia vor fi trași la răspundere pentru că au lăsat deschisă camera tehnică, deși aceasta era un pericol pentru sportivi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si