Localnicii din comuna Poiana Cristei, județul Vrancea, au filmat modul în care un bărbat a fost condus pe ultimul drum. Un localnic care a murit la sfârșitul săptămânii trecute a fost dus la groapă pe un drum plin de noroi. 

Sicriul a fost dus cu căruța la cimitir

Sicriul a fost urcat într-o căruță, iar atelajul a răzbit cu greu prin noroiul adânc.

Preotul a parcurs drumul spre cimitir tot în căruță, în timp ce participanții la înmormântare s-au chinuit să înainteze prin noroiul care era până la genunchi. 

Primarul comunei Poiana Cristei spune că persoana decedată locuia într-o casă izolată, iar singura cale de acces este un drum forestier. 

Citește și: Un deținut a încercat să evadeze din Centrul de Arestare Preventivă al Poliției Capitalei. A fost deschisă o anchetă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Drumul respectiv e parcurs cu greu chiar și atunci când condițiile meteo sunt bune, dar dacă plouă, atunci accesul devine mult mai grei.

Citește și: Polițiștii au reușit să-l prindă pe cel mai căutat șef al mafiei din Italia. Interlopul era căutat de trei decenii

Este doar o altă dovadă că mulți români, mai ales cei din mediul rural, au parte de condiții ca în Evul Mediu.

O fetiță de 7 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni

O fetiţă de şapte ani a fost lovită de maşină pe trecerea de pietoni, luni dimineaţă, în localitatea Odvoş, fiind preluată de medici în stare de inconştienţă pentru a fi transportată la spital.

Citește și: Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc pe DN7, iar la volanul mașinii se afla un bărbat de 30 de ani, din Lipova. 

Citește și: Continuă ancheta în cazul fraților Tate. Este vorba de percheziții informatice

Ajuns la fața incidentului echipajul medical a aconstatat că fetița prezintă un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, un traumatism abdominal și un traumatism membru inferior stâng (gambă- gleznă).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si