Souleymane Bamba, cunoscut în fotbal sub numele Sol Bamba, a pierit fulgerător la doar 39 de ani. Ivorianul care activase de-a lungul timpului ca fundaș în Premier League la echipe precum Leeds, Cardiff sau Middlesbrough era acum director tehnic în Turcia, la Adanaspor, formație din liga a doua.

Bamba s-a simțit rău înaintea meciului cu Manisa FK și a fost transportat la spital.

"Souleymane Bamba, directorul nostru tehnic, s-a îmbolnăvit înaintea meciului cu Manisa și a fost transportat la Spitalul Universitar.

Din păcate, a pierdut acolo lupta cu boala. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!", se arată într-un comunicat al echipei Adanaspor.

Sol Bamba fusese diagnosticat cu cancer în 2020, se vindecase, dar boala a recidivat

Ivorianul fusese diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în decembrie 2020, o formă rară de cancer, a urmat un tratament complex și a părut că s-a vindecat. Boala a recidivat acum, însă, iar complicațiile au dus la deces.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: A murit Christoph Daum. Fostul selecționer al României suferea de cancer pulmonar

Citește și: De ce fac tinerii infarct? O situație tot mai întâlnită și în România

Sol Bamba a pus ghetele în cui în 2022, când a devenit antrenor secund la Cardiff, echipă pe care a părăsit-o ulterior pentru a semna cu turcii de la Adanaspor.

„Cu cea mai profundă tristețe am aflat în această seară despre decesul lui Sol Bamba, legenda clubului. Ca jucător și antrenor, impactul lui Sol asupra clubului nostru a fost de neprețuit. A fost un erou pentru noi toți, un lider în vestiar și un adevărat gentleman. Gândurile noastre sunt alături de prietenii, familia și toți cei care au avut norocul să-l cunoască și să-l iubească pe Sol", a fost și mesajul clubului Cardiff la aflarea veștii.

 

 

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si