Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- ”Mortul viu” din Craiova a murit cu adevărat

Bărbatul din Craiova pe care medicii l-au omorât în acte la începutul acestei săptămâni... s-a stins cu adevărat. Familia a primit pentru a doua oară vestea sumbră - dar de această dată nimeni nu mai poate spera la o minune. În schimb - sunt formulate acuzații grave după bâlbele celor din spital. Copiii bărbatului susțin că au fost plimbați dintr-o parte în alta cu tatăl lor în stare gravă și că omul putea fi salvat dacă cei din spital nu și-ar fi bătut joc de ei.

Andreea Bolocan,

Bărbatul declarat mort deși era viu, a murit într-un final [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”I-am spus că trebuie să lupte să se facă bine si să îl iau acasă! Regretul meu este că nu am putut! Nu am putut să îl iau acasă! Nu s-a făcut bine! Aseară deja era legumă!”, a declarat fiica bărbatului.

Cu ochii în lacrimi și inima sfâșiată de durere fiica bărbatului încearcă să lupte pentru a-i face tatălui ei dreptate.

Bărbatul s-a stins la spital

Constantin Oprea- în vârstă de 78 de ani -  s-a stins seara trecută pe patul de spital. Fiica a fost anunțată pentru a doua oară că tatăl ei și-a încheiat socotelile cu viața- asta după ce în urmă cu 4 zile a primit aceeași veste- doar că din greșeală.

Citeste si: Primul bebeluș infectat cu COVID-19 al valului patru al pandemiei

”Ca să treci de la tristețe la fericire ca traieste..apoi sa afli că a murit..nu se poate descrie starea pe care o ai in momentul ala... Efectiv ne-au epuizat...sa iti bati joc de un om de o luna de zile...noi suntem bătaia lor de joc!

Calvarul a început luna trecută- atunci când bătrânul a avut o criză de epilepsie și a căzut.

Copii au intervenit imediat și au vrut să îl interneze în Spitalul Județean Craiova. Ce a urmat depășește orice imaginație.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Dl Doctor Ungureanu era de servici. A venit la sora mea si i-a zis semneaza ca si asa moare! Trebuie operat. Detalii? Nu stau de detalii. Semneaza sau ia-l acasă. Si l-a scos afara!”, a declarat fiul bărbatului.

După ce a fost scos pe ușă bărbatul de 78 ani a fost dus acasă, unde a continuat să se simtă foarte rău. A doua zi dimineață rudele s-au intors cu el la Spitalul Județean.

Au dat de un alt doctor care l-a internat pe bătrân și l-a operat. Au urmat mai multe zile în care pacientul a stat internat la Terapie Intensivă. Vreme de 5 zile copiii au știut că tatăl lor este bine așa că a fost externat...însă bărbatul în continuare avea nevoie de ingrijiri speciale!

”I-a dat tratament pastile. El nici apa nu putea sa bea!”

”I-a dat tratament pastile. El nici apa nu putea sa bea! l-am adus acasa, am vazut si l-am dus inapoi la spital. Am intrebat de ce i-a făcut externarea?!”

Apoi membrii familiei au primit vestea șoc- tatăl lor a murit. Au inceput să facă pregătirile de inmormantare și au vorbit inclusiv cu preotul care a tras clopotele în amintirea lui. Ginerele bătrânului a mers să îl recunoască la morgă- așa cum este procedura.

Citeste si: A fugit din spital cu bebelușul bolnav

”Mi-au adus pe cineva invelit. L-au dezelit. am zis ca nu este el! cum domle nu iti recunosti socrul? Domle nu este el!”, a declarat ginerele bărbatului decedat.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cei din conducerea spitalului s-au bâlbâit atunci când și-au dat seama de încurcătură. Au externat și internat un bărbat în stare critică de 3 ori. După alte câteva zile de suferință bărbatul a murit la Terapie Intensivă din cauza unui cheag de sânge care nu a fost descoperit- asta deși bătrânul a fost supus unui computer tomograf.

”Nu sunt medic, dar un hematom nu se formeaza intr-o zi sau doua asa! Cand mi l-au dat leguma acasa a stat o zi jumatate acasa! Putea fi operat si acest hematom. Nu stiu. Nimeni nu imi spune nimic! Pe cine sa intreb?”, a mai spus fiica bărbatului din Craiova.

Acum rudele sunt decise să meargă și să depună o plângere la poliție și speră că adevărul va ieși la iveală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI