Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri

Moş Crăciun a străbătut toată România, în cea mai lungă călătorie de peste an. Încărcat cu daruri, moşul cel bun şi blând a împărţit daruri întreaga noapte. Iar unii dintre copii au avut bucuria chiar să se întâlească cu el.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eva a stiut chiar la doar cei 3 ani ai ei, cum sa se pregateasca pentru a-l intimpina pe Mosul cel darnic. Ca sa fie sigura ca va primi cele mai frumoase cadouri s-a îmbrăcat în spiriduș și i-a pregătit moșului sub brad o cana cu lapte cald și un biscuit. Nu a durat mult si au aparut si cadourile mult asteptate.

Înainte sa vadă ce surprize o așteaptă sub brad, Eva i-a cantat Moșului, în semn de mulțumire.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mihnea, David si Robert, sunt in clasa întâi si sunt atat de buni prieteni incat au vrut sa il intimpe pe Mos Craciun impreuna.

Citeste si: Rafinamentul la superlativ: un cos cadou de craciun cu produse de lux

Cei trei prichindei au fost cuminti tot anul iar Mosul cel bun s-a grabit sa le aduca in dar tot ceea ce băieții au așternut pe scrisoarea catre el.

Bucuria celor mici a fost pe masura cadourilor.

Copiii si-au invins emotiile si i-au cantat lui Mos Craciun colinde.

Citeste si: VIDEO| Cum petrec vedetele Craciunul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI