Moș Crăciun a început deja să împartă cadouri copiilor din întreaga lume. Armata americană îi supraveghează fiecare pas, de zeci de ani, în fiecare an pe data de 24 decembrie.

Sania lui Moș Crăciun a plecat de la Polul Nord în urmă cu mai multe minute, iar în jurul orei 17:00, ora României (15:38 GMT), sania moșului zbura deasupra Jakartei, potrivit comandamentului militar pentru securitate aeriană din SUA și Canada, NORAD, scrie AP.

mos craciun tracker

Moș Crăciun, în misiune, îndeplinind dorințele tuturor copiilor.

[Sursa foto: noradsanta.org]

Sania lui Moș Crăciun ar fi mai rapidă chiar și decât avioanele F-15 ale Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. Un lucru este clar, Moș Crăciun a oferit deja peste un miliard și jumătate de cadouri copiilor din întreaga lume și nu se oprește aici!

Traseul lui Moș Crăciun este urmărit de zeci de ani

Comandamentul militar spune că Moșul poate fi urmărit cu ajutorul senzorilor pe care Rudolph, cel mai iubit dintre renii Moșului, îi are în nas. Rudolph este unul dintre cei nouă reni ai lui Moș Crăciun, iar fără ei nu ar fi posibilă călătoria anuală a bătrânelului cu barbă albă. În noaptea de 24 spre 25 decembrie, el lasă cadourile sub brad tuturor copiilor.

Citește și: Când vine Moș Crăciun în 2023? Iată când trebuie puse cadourile sub brad

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

NORAD îi urmărește traseul lui Moș Crăciun încă din anul 1955, atunci când un ziar din Colorado Springs a tipărit greșit un număr de telefon de la un magazin local pentru copiii care doreau să îl sune pe Moș Crăciun, publicând din greșeală numărul pentru ceea ce pe acea vreme era Comandamentul Apărării Aeriene Continentale.

norad

NORAD, urmărindu-l pe Moș Crăciun.

[Sursa foto: AP]

Colonelul Harry Shoup a preluat apelurile, asigurându-i pe copiii de pretutindeni că Moș Crăciun știa de listele lor de dorințe.

Bărbatul i-a instruit pe oamenii din subordinea sa să transmită informații despre locația lui Moș Crăciun și a sunat și la un post radio local pentru a anunțat că a văzut un obiect ciudat pe cer, care zbura.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Povestea lui Moş Crăciun: De ce aduce cadouri copiilor?

Tradiția urmăririi lui Moș Crăciun s-a păstrat încă de atunci, iar cei mai curioși îl pot urmări pe Moș în timp real pe noradsanta.org

sau pot chiar să apeleze la linia telefonică specială sponsorizată de NORAD prin care pot vorbi cu un operator în direct.

Pe lângă acest site, și Google a dezvoltat un „urmăritor de Moș Crăciun”: acesta se numește Santa Tracker.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si