Nimeni nu a rămas cu ghetuțele goale de Moș Nicolae, nici copiii mai puțin norocoși. Oamenii cu suflet mare au pus mână de la mână ca se le aducă un zâmbet pe chip copiilor sărmani. Peste 500 de copii din București și din localitățile apropiate au avut parte ieri de o surpriză uriașă. Haideți să vedem despre ce este vorba, a transmis Simona Pătruleasa.

Moș Nicolae a ajuns și la copiii mai puțin norocoși

Așa arată entuziasmul celor care nu prea simt magia sărbătorilor în această perioadă, pentru că Moșul lor este prea sărac că le poată lăsa ceva în ghetuțe.

Ieri în schimb, au avut parte de o surpriză uriașă, din partea unor oameni cu suflet mare. Au organizat în cinstea lor o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt 570 de copii care în această dimineața de Moș Nicolae și-au găsit ghetuțele goale, dar vrem să simtă că și ei sunt importanți, și ei contează și ei trebuie să se bucure. Avem un autocar care a venit dint-un sat de pe lângă Buzău care nu au iești niciodată... copiii din acel sat... este prima dată când ajung la București și văd un astfel de loc, a declarat Irina Mohora, voluntar asociația Zâmbetul Îngerilor.

De această bucurie a avut parte și Andrei care nu a mai avut parte de o astfel de petrecere până acum pentru că el își petrece timpul ceva mai diferit decât alți copii de seama lui.

Citește și: VIDEO- „Marea returnare” de Moș Nicolae. Unele cadouri primite de copii au fost returnate sau schimbate

- Cu treabă pe acasă... mai mă duc cu oile, cu vaca... și cu boi atâta...

- Ai avut ocazia să te mai plimbi până acum?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

- E prima dată, e prima dată...

- Și cum ți se pare?

- Foarte bine..., a spus Andrei.

Deși îi lipsesc multe lucruri obișnuite pentru un copil de vârsta lui, Andrei își dorește un singur lucru...

La această petrecere am cunoscut-o și pe Mădălina care a venit împreună cu cei 9 copii ai săi. Nici la ei nu a ajuns Moș Nicolae, iar această petrecere a fost mai mult decât bine venită.

Din păcate posibilitățile sunt foarte reduse, nu îmi permit să îi duc în nicio vacanță... abia ne descurcăm de azi, pe mâine..., a spus Mădălina.

De sărbători, această mamă din imagini are o dorință și mai arzătoare.

Sincer, în momentul ăsta îmi doresc un acoperiș deasupra capului la copii... Unde locuim cu chirie, s-a vândut imobilul, acum cu o parte din copii locuiesc în mașină, iar o parte stau la o prietenă... Este foarte greu pentru că, cu atâția copii nu ne primește nimeni în chirie, a spus mama din imagini.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Aceasta este realitatea tristă din țara noastră... milioane de copii trăiesc în condiții greu de imaginat, iar speranța lor stau doar în ong-urile care au grijă să le mai aducă câte o bucurie.

Păi ce crezi? Moș Nicolae trece pe la asociația Zâmbetul Îngerilor, Moș Nicolae și nu are timp să ajungă la ghetuțele lor, dar lasă aici unde îi aducem noi pe ei și au tot felul de dulciuri așa cum ar fi trebuit să primească de când s-au trezit, dar iată că Moșul mai și întârzie, a declarat Irina Mohora, voluntar.

Gina Neacșu cunoaște condițiile acestor copii. Este unul dintre oamenii cu suflet mare care nu merge la ei doar de sărbători, ci îi vizitează în fiecare lună ca să le umple mesele cu bunătăți.

Să știi că peste 300 de copii de aici sunt pentru prima oară în viața lor la București...au ieșit în satul lor natal și au dat de această petrecere superbă... e ceva wow... nu e ușor ce facem noi, dar este atât de frumo s, a spus Gina Neacșu.

Un nou studiu World Vision arată că peste 75% dintre copiii de la sate nu au mers niciodată la un spectacol de Crăciun sau într-o excursie în vacanța de iarnă, dar le-ar plăcea să o facă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si