„Mergem acum în redacția Wowbiz, la colega noastră Cornelia Ionescu pentru a afla amănunte despre ce se întâmplă după înmormântarea Mioarei Roman ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Moștenirea lăsată de Mioara Roman

Cornelia Ionescu: Bine te-am găsit, Cristina, bună ziua tuturor! Sunt momente grele pentru familie.

Cristina Dorobanțu: Cornelia, se știe că Mioara Roman avea o datorie mare către RAPPS, reprezentând restanțe la plata chiriei și întreținerea vilei de protocol în care a locuit.

Cine va prelua aceste datorii?

Citește și: VIDEO- Mioara Roman, cea mai grea despărțire. Clipe dificile pentru Oana și Catinca Roman

Cornelia Ionescu: Da, se știe foarte clar că Mioara Roman a lăsat în urmă o datorie de 300 de mii de euro, o datorie pe care o avea încă din perioada în care locuia în vila de protocol, o vilă pe care o avea în urma faptului că a fost soție de demnitar. Ani de zile ea nu a plătit această chirie, cea de șase mii de euro. S-au acumulat datorii, au fost procese peste procese, iar la final s-a ajuns la această sumă pe care în acest moment ar trebui cumva să o plătească cele două fiice Oana și Catinca în cazul în care se va face succesiunea. Avocații spun că dacă cele două fete ale Mioarei Roman nu vor dori să preia moștenirea mamei lor, o moștenire care probabil constă în obiecte de valoare, atunci ele nu vor da nici acești bani, dar nu vor intra nici în posesia tablourilor pe care

Mioara Roman le avea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Oana și Catinca Roman, cele două fiice ale Mioarei Roman, nu prea s-au înțeles în ultimul timp.

Oana a acuzat-o pe Catinca că nu își mai vizita mama în azilul unde se afla internată. Cum se va rezolva acum acest conflict? Vor reuși să se împace oare?

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1734/20387149/1/mostenirea-lasata-de-mioara-roman-mp4.jpg

Cornelia Ionescu: Eu cred că moartea mamei lor le-a unit din nou pe Oana și pe Catinca. Ele, de-a lungul anilor, au avut tot timpul relație oscilantă. S-au înțeles foarte bine, ba nu s-au înțeles deloc. În urmă cu un an Oana spunea public despre Catinca anumite lucruri care, într-adevăr, erau dureroase pentru opinia publică. Îi cerea să se ducă s o vadă pe mama ei la azil. La rândul ei, Catinca spunea că nu vrea să se ducă să o viziteze pe Mioara Roman pentru că ea suferea de o depresie, iar o vizită acolo i-ar fi întors cumva boala. Lucrurile acestea toate au dus la certuri între cele două surori. Catinca o acuza și ea la rândul ei pe oana că nu este cea care are grijă de Mioara Roman și pensia pe care o avea, plus acea pensie de handicap, ambele erau suficiente să plătească trei mii de lei la azilul la care și-a trăit ultimele zile Mioara Roman. Până la urmă, la finele anului trecut, atunci când Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală, cele două surori s-au împăcat.

Cristina Dorobanțu: Se spune că Mioara Roman a fost o femeie foarte puternică, însă momentul care a destabilizat-o foarte mult a fost când cel de-al doilea soț al său, Petre Roman, a părăsit-o și s-a căsătorit cu o femeie mult mai tânără. De atunci cei doi nu și-au mai vorbit. Oare acum Petre Roman se va apropia mai mult de fiica sa Oana?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Echipa națională a României, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Cornelia Ionescu: Eu cred că o moarte aduce împreună oamenii și, într-adevăr, dacă Mioara în momentul în care a divorțat de Petre Roman a hotărât să nu-i mai acorde nicio șansă de a vorbi, ei n-au vorbit 30 de ani, se cunoaște faptul că aseară, Petre Roman a venit la priveghi și a venit cu un buchet de flori albe, florile care îi plăceau Mioarei Roman. A stat zece minute acolo și probabil va veni și la înmormântare, iar lucrurile acestea, mărunte poate pentru omul de rând, dar foarte importante pentru familie, cu siguranță îi va aduce din nou împreună pe cei doi, pe tată și pe fiică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si