Moș Nicolae vine și pe pârtie! Anul acesta, Moșul a adus un cadou neprețuit sportivilor împătimiți: prețuri mai mici la cartele de ski și la abonamentele pentru o zi. Cum a apărut acest dar minunat și neașteptat, dar și cât de mare este sărbătoarea pe pârtie, știe colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bine te-am găsit, Adi, te ascultăm, a transmis Cristina Dorobanțu.

Moșul a adus reduceri pe pârtie

Este atmosferă de sărbătoare, aici, în Vârful Masivului Postăvaru, pentru că începând de astăzi, în fiecare miercuri, brașovenii care vin aici să schieze în Vârful Masivului Postăvaru, vor avea cincizeci la sută gratuitate la transportul pe cablu. Practic, brașovenii care își prezintă buletinul la casierii, vor plăti doar jumătate din prețul unui schi pas valabil o zi întreagă. Costul lui este de 200 de lei în mod normal, dar în fiecare miercuri, brașovenii vor plăti doar 100 de lei ca să se bucure de pârtiile de aici. Sunt aceleași reduceri și la schi pasurile valabile patru ore și la cele valabile de la ora unsprezece treisprezece și paisprezece.

Vedeți că în Poiana Brașov sunt foarte mulți oameni. Cei mai mulți sunt brașoveni cu siguranță pentru că ei au venit să profite e această gratuitate, oferită chiar de autoritățile locale. Stratul de zăpadă pe pârtiile din Poiană este de peste douăzeci și cinci de centimetri și sunt deschise toate părțile din partea superioară a masivului.

Condițiile sunt excelente, vremea este absolut superbă și după cum vezi oamenii se bucură atât de zăpadă, cât și de priveliștea impresionantă de aici, a transmis Adrian Jătăreanu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Turiștii sunt nevoiți să scoată o mică avere din buzunar pentru vacanțele la munte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si