Motanul a dispărut la începutul acestei săptămâni, iar de atunci stăpânii lui nu mai au liniște. Au făcut apel pe rețelele de socializare în speranța că cei care le-au furat animalul de companie îl vor aduce înapoi, însă fără succes.

Proprietarii au văzut pe camere că motanul Felix a fost furat de vizitatori

Oamenii sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a-și recupera felina, așa că astăzi au făcut plângere penală, în speranța că autoritățile vor reuși să-i depisteze pe hoți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel mai probabil, vizitatorii au fost vrăjiți de frumusețea lui Felix, este de părere stăpâna, pentru că motanul avea zgardă așa că cei care l-au luat ar fi trebuit să își dea seama că nu este un animal fără adăpost.

Postarea de pe rețelele de socializare a strâns sute de reacții.

„Oameni condamnă fapta vizitatorilor și îi îndeamnă pe proprietari să facă public numărul de înmatriculare al mașinii pentru a-i face de rușine pe cei care și-au însușit, pe nedrept, motanul”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si