Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri

Este tristețe mare în rândul angajaților de la Rezervația de Zimbri din Neamț după ce motanul grădinii zoologice a dispărut fără urmă, furat de vizitatori.

Iulian Ciurea,

Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Motanul a dispărut la începutul acestei săptămâni, iar de atunci stăpânii lui nu mai au liniște. Au făcut apel pe rețelele de socializare în speranța că cei care le-au furat animalul de companie îl vor aduce înapoi, însă fără succes.

Proprietarii au văzut pe camere că motanul Felix a fost furat de vizitatori

Oamenii sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a-și recupera felina, așa că astăzi au făcut plângere penală, în speranța că autoritățile vor reuși să-i depisteze pe hoți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cel mai probabil, vizitatorii au fost vrăjiți de frumusețea lui Felix, este de părere stăpâna, pentru că motanul avea zgardă așa că cei care l-au luat ar fi trebuit să își dea seama că nu este un animal fără adăpost.

Postarea de pe rețelele de socializare a strâns sute de reacții.

„Oameni condamnă fapta vizitatorilor și îi îndeamnă pe proprietari să facă public numărul de înmatriculare al mașinii pentru a-i face de rușine pe cei care și-au însușit, pe nedrept, motanul”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI