Proaspăt tuns, cu sacou și cravată, Vlad Pascu a fost adus la termenul cu numărul 8. Nu a fost audiat nici astăzi, iar procesul a fost amânat cu aproape 2 luni. Are toate motivele să fie mulțumit de cum decurg procedurile. Nu va fi judecat pentru omor și asta pentru că polițiștii au fost prea blânzi cu el. Nu l-au sancționat când l-au tras pe dreapta în noaptea tragediei și nici nu l-au testat pentru stupefiante, deși avea substanțe interzise în mașină.

În plus, l-au lăsat să plece.

Citește și: VIDEO Se cere sancționarea judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu! Ce acuzații i se aduc

vlad pascu, proces vlad pascu, judecator

„O altă împrejurare obiectivă ce a putut contribui la consolidarea percepție inculpatului că, atâta timp cât organele de poliție i-au permis să plece, el ar fi capabil să conducă autoturismul pe drumurile publice, neacceptând astfel posibilitatea producerii unui accident rutier soldat cu uciderea sau vătămarea unor persoane”, se arată în motivarea instanței.

Pascu e salvat și de locul în care s-a produs tragedia cu doi morți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Nu rezultă în mod cert, fără niciun dubiu, că inculpatul ar fi comis faptele acceptând producerea vreunui rezultat periculos, deci cu intenție indirect, întrucât nu rezultă că acestea ar fi fost comise în interiorul turistic al localității, la o oră de vârf și în condițiile existenței unei aglomerări, a unei mulțimi de persoane în zona accidentului”, mai precizează instanța.

Altfel spus, victimele au avut ghinionul să se afle la locul nepotrivit.

Un cinism care cu greu poate fi înțeles de rudele celor doi studenți morți.

vlad pascu, proces vlad pascu, judecator

„Suntem profund dezamăgiți de cum merg lucrurile. Toate speranțele noastre ni s-au risipit. Doar prostii se vorbesc în sală, nimic despre copiii noștri”, a spus tatăl lui Sebastian Olariu.

Judecătoarea a mai dispus efectuarea unei expertize medico legale. Dacă se stabilește că răniții au suferit infirmități permanente, atunci Pascu ar putea primi mai mulți ani de închisoare. Nici vorbă însă de o pedeapsă la fel de mare ca în cazul acuzației de omor. Următorul termen se va judeca tot la Mangalia, pe 14 august.

Citește și: VIDEO Prietena lui Vlad Pascu rupe tăcerea! Rebeca, dezvăluiri în fața magistraților: „Sunt un copil foarte cuminte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si