Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Motivul suprinzător pentru care o femeie misterioasă și un procuror au venit, azi, la locuința lui Gheorghe Dincă

Un procuror DIICOT a venit, joi, la locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, transmit Teodora Argint și Vlad Petrișor, reporteri Știrile Kanal D.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Prezența procurorului a fost necesară pentru că o femeie care are o asociație de protecție a animalelor a primit aprobare să preia toate necuvântătoarele din curtea suspectului.

    Astăzi, acesta a fost dus de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul Național de Medicină Legală, pentru un control medical. 

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    Gheorghe Dincă va fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

    Alexandra este fata de 15 ani care a dispărut săptămâna trecută şi care a reuşit să apeleze 112 din captivitate, însă oamenii legii au ajuns la casa lui Dincă după 19 ore.

    Luiza, în vârstă de 18 ani, a dispărut din luna aprilie.

    Bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente este arestat preventiv, iar DIICOT anchetează cazul, reamintește news.ro. 

    Citeste si: Mama Luizei Melencu, apel disperat: ”De la poliție nu avem speranță. Ne-au spus că a plecat cu un Făt-Frumos”

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI