Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Munca de la distanță de pe malul mării, visul bucureștenilor vara

Să muncești de la distanță, cu marea la picioare este visul tot mai multor bucureșteni, dornici să evadeze vara dintre betoanele încinse ale Capitalei.

Iulian Ciurea,

Din ce în ce mai mulți bucureșteni vor să lucreze direct de pe plajă [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel mai frumos birou de vară este, cu siguranță, la malul mării. Cu tălpile-n nisip și cu sunet de valuri pe fundal și-ar dori să lucreze tot mai mulți români.

Cum pandemia a dovedit că multe job-uri se pot face de la distanță, bucureștenii- in special- încep să-și caute de închiriat apartamente la Constanța, pentru perioada fierbinte, de vară.

Valurile, briza mării și tot ce înseamnă atmosfera de acolo te fac să ai o altă energie, un alt vibe în ceea ce privește munca, dacă ar fi să ne raportăm la munca online.

Munca de la distanță pe timp de vară- malul mării este preferat

O tânără din București, psihoterapeut de meserie, de mai bine de un an își tine ședințele cu pacienții pe laptop. De ceva vreme o tentează tot mai mult gândul de a se muta pe litoral, pe toată perioada sezonului estival.

„Eu și soțul meu suntem în căutări, ca să zic așa, pentru a ne încadra în buget.

Am văzut că sunt foarte multe oferte în genul acesta, anul ăsta”, spune tânăra.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În Faleză Nord- un cartier renumit din Constanța- situat deasupra mării- prețurile pornesc de la 600 euro/lună. Avantajul este că plajele cochete din oraș nu sunt aglomerate și parcă nici nu și-au pierdut frumusețea naturală:

„Eu unul sunt pro atmosfera asta de job pe plajă că și pentru mine că îmi încep ziua cu o cafea si îmi fac rapoartele pe plajă cu laptopul și sunt încântat să văd cât mai mulți oameni făcând asta”, spune un administrator de plajă.

Prețurile cresc, însă, chiar și de 5 ori cu cât te apropii de stațiunea Mamaia. În acest complex de lux, administratorii negociază doar pentru clienții care închiriază timp de 3 luni.

Munca la distanță de la malul mării, chirii uriașe

De exemplu acest apartament cu 2 dormitoare plus living are tariful de 3750 euro pe luna iulie, respectiv august, dar dacă se rezerva pe tot sezonul ,inclusiv iunie iulie august tariful devine 9200 euro

Însă priveliștea face toți banii, cred tot mai mulți clienți care plănuiesc să-și închirieze cuibul de vis la mare:

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cele mai solicitate apartamente din mamaia sunt cele care au o terasa generoasa cu vedere frontala spre mare. Aici oaspetii isi pot bea cafeaua sau pot munci cu plaja in fata.

De închiriat pe toată perioada verii sunt și vile spațioase atât spre Năvodari, cât și în sudul litoralului, însă tarifele se negociază.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI