Echipa de la salubritate, formată din șofer și doi muncitori, tocmai colectase gunoiul de pe o stradă îngustă din Galați.

Cum nu avea loc să întoarcă, șoferul ieșea de fiecare dată cu spatele de pe stradă, dirijat de ceilalți colegi.

Citeste si: O femeie de 35 de ani a căzut de la etajul 10, în Capitală. Avea un copil de 13 ani

La fel ar fi trebuit să se întâmple și astăzi, doar că unul dintre muncitori a sfârșit, inexplicabil, sub roțile autoutilitarei.

Impact fatal, deși mașina nu avea viteză

"Tot o mașină de-a lor l-a accidentat. A dat cu spatele. Nu l-a văzut, dirija în spate", spune un martor.
"Domnul s-ar fi târât și mașina a dat peste el. A venit salvarea a încercat să-l resusciteze, dar a murit", arată alt martor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Accident sau sinucidere în județul Neamț? Un bărbat întins pe șosea a fost strivit de o mașină

Martorii spun că victima s-ar fi aflat într-un unghi mort, așa că șoferul nu ar fi avut cum să-l observe. Deși nu avea viteză, impactul a fost fatal.

Citeste si: Muncitor ucis de masina de salubritate

muncitor mort galati

Martorii spun că victima s-ar fi aflat într-un unghi mort, așa că șoferul nu ar fi avut cum să-l observe.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Echipajul de urgență a găsit un bărbat de 52 de ani aflat în stop cardio-respirator, cu un politraumatism grav, cu multiple fracturi închise și deschise, cu traumatism cranio-cerebral.

S-au început manevrele de resuscitate 50 min, însă fără succes", a explicat Mihai Polinschi, de la Serviciul de Ambulanță Galați.

Ce a transmis IPJ Galați

"Echipajul era în timpul procesului de lucru, colectarea deșeurilor. Pentru că nu este loc să întoarcă, a fost nevoit să iasă cu spatele. Unul din muncitori îl dirija, celălalt, nu știm ce s-a întâmplat, de a fost evenimentul nefericit. Ne pare rău", a declarat Nicu Țocu, dir. tehnic Ecosal.

În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Polițiștii încearcă acum să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Incident în supermarket: Un copil a fost rănit după ce o litieră i-a căzut în cap

"Din primele verificări rezultând că victima, angajat al unei firme de salubritate a fost acroșat de autoutilitara aparținând aceleiași firme și al cărui conducător ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure.

În urma incidentului victima a decedat la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal. și se fac verificări pentru infracțiunea de ucidere din culpă", a declarat Gabriela Costin de la IPJ Galați.

De asemenea, o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Galați face verificări în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si