Alerta a fost dată vineri dimineața, de angajații unui abator din Germania. Când au venit la serviciu, aceştia și-au găsit colegul, un român în vârstă de 34 de ani, zăcând într-o baltă de sânge.

Ancheta declanşată imediat de poliţişti l-a găsit principal suspect de crimă tot pe un român: un muncitor vârstă de 35 de ani, care ar fi avut un conflict cu victima, înainte să ucidă.

"Dimineața a existat un incident între doi angajați de la hala de tranşare a cărnii. Un muncitor l-a atacat pe un altul cu un cuțit. În ciuda măsurilor imediate de prim ajutor, persoana a murit în spital. Acest act oribil trebuie investigat pe deplin. Poliția și procurorul au sprijinul nostru deplin. Simpatia și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii angajatului", a afirmat Andre Vielstadte, directorul general al companiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Suspectul a fost prin și arestat, iar Poliția și Parchetul au preluat cazul. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba despre o crimă cu premeditare.

Citeste si: VIDEO- Detalii șocante în raportul final al intervenției de la Onești

Citeste si: Informaţii de ultimă oră în cazul Valentinei Nica, fata incendiată din Buzău

Citeste si: Cei mai mari criminali din România. Ion Rîmaru nu este în top


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si