Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | NATO își testează forța în România

Mii de soldaţi români şi aliaţi din cadrul NATO au participat la unul dintre cele mai importante exerciţii militare care au avut loc în ţara noastră. A fost testată capacitatea alianţei de a disloca rapid soldaţi pe teritoriul României. Turcia a trimis cele mai multe trupe în ţara noastră, care s-au antrenat cot la cot cu militarii români.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol

NATO şi-a testat din nou capacităţile în România. 4 mii de trupe şi 6 sute de mijloace tehnice din 12 state au fost dislocate rapid în ţara noastră. Cele mai multe au fost din Turcia. Vehiculele militare au intrat în ţară pe la vama Giurgiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Anul acesta, ţara noastră s-a pregătit intens pentru exerciţiile militare. În acest moment, aproape de 2000 de soldaţi şi aproape 200 de mijloace tehnice şi-au testat capacitatea prin alianţa din cadrul NATO cu soldaţii turci pe teritoriul României", a declarat Füsun Aramaz, ambasador al Republicii Turcia în România.

Vânătorii de munte din România au executat trageri cu muniţie reală umăr la umăr cu aliaţii.

Turcii au adus şi vehicule militare echipate special pentru a ajuta răniţii.

Este cel mai mare exerciţiu NATO din acest an şi vine imediat după ce Rusia şi-a masat trupele la graniţa sa vestică, aproape de teritoriul Ucrainei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI