Navă rusească de la Marea Neagră.  Forţele aeriene ucrainene au anunţat marţi că au distrus o navă a flotei ruse în Marea Neagră suspectată că transporta drone iraniene folosite de Moscova în conflictul cu Kievul.

Citește și: Plan roșu de intervenție în Prahova- o pensiune turistică, în flăcări. Infern pentru turiștii cazați la Ferma Dacilor. 8 persoane date dispărute

"Marea navă de debarcare Novocerkassk" a fost "distrusă" de piloţii forţelor aeriene, au anunţat acestea pe mesageria Telegram.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Marea navă de debarcare Novocerkassk

"Marea navă de debarcare Novocerkassk" a fost "distrusă"

[Sursa foto: Twitter]

Nava de război a Rusiei transporta drone iraniene

"Oamenii spun că transporta Shahed", drone explozive iraniene, folosite masiv de Rusia împotriva Ucrainei, au adăugat ucrainenii.

Armata nu a precizat locaţia loviturii, dar comandantul forţelor aeriene, Mîkola Oleşciuk, a transmis o înregistrare video care arată o explozie urmată de flăcări la baza navală rusă Feodosia, situată la Marea Neagră în Peninsula Crimeea ocupată.

Şeful "Republicii Crimeea", Serghei Aksionov, a confirmat că a avut loc un atac la Feodosia.

"Un atac inamic a fost efectuat în sectorul Feodosia. Sectorul portului este izolat", a declarat responsabilul rus pe Telegram, asigurând că "detonaţia s-a încheiat" şi că "focul este ţinut sub control".

Aksionov nu a precizat natura pagubelor, dar a subliniat că "locuitorii mai multor case" urmau să fie "evacuaţi".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si