„Ne-am dezobișnuit de iernile cu zăpadă. Drept dovadă, înregistrările cu drumarii care au curățat șoselele... cum au putut. Lopata și forța brațelor au luptat cu iarna în mai multe locuri din țară”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Au deszăpezit drumurile cum au putut

Pe acest pod din Lugoj, un bărbat împrăștie material antiderapant dintr-un utilaj... împins manual. Dâra rămasă în urmă pare utilă mai degrabă pentru biciclete.


În nordul Moldovei, drumul era atât de alunecos, încât șoferul utilajului de deszăpezire nu și-a păstrat echilibrul. Nici camionul n-a mai înaintat, așa că omul a împrăștiat material antiderapant... cu lopata.

Citește și: VIDEO- Credit pentru locuință, mai profitabil decât chiria. În Capitală, prețul chiriilor a explodat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La Iași, pietonii au avut mult de furcă. Fie au escaladat nămeții adunați pe marginea drumului, fie au mers în șir indian pe trotuarele unde poteca formată de pașii trecătorilor nu permitea deplasarea a două persoane, umăr lângă umăr.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si