Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ne întoarcem la margarină și brânză bulgărească

Tot mai mulți români se întorc în anii 90 când vine vorba despre alimentație. Tăvălugul scumpirilor ne determină să dăm untul pe margarină, pentru că este mai ieftină de două ori. La fel se întâmplă și cu brânza: renunțăm la telemeaua de oaie și cumpărăm specialitatea bulgărească.

Redactia Stirile Kanal D,

VIDEO Ne întoarcem la margarină și brânză bulgărească


DISTRIBUIE
acest articol

Margarina apare din nou în coșurile de cumpărături ale românilor după ce prețul untului a explodat în ultima perioadă.

În timp ce o cutie cu margarină de aproape jumătate de kilogram se vinde și cu șapte lei, un pachet de unt de numai două sute de grame costă dublu sau chiar mai mult.

Citeste si: Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian au fost aduși în țară. Cei trei frați ar fi fost scoși din România cu un TIR- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Și brânza a devenit o delicatesă pentru mulți cumpărători. De nevoie, ei aleg specialitatea bulgărească care imită brânza, dar costă de trei ori mai puțin.

Kilogramul se vinde cu prețuri de la paisprezece la șaptesprezece lei însă ea poate conține lapte praf, grăsimi vegetale, chiar și clorură de calciu sau diferiți aditivi deci nu este sută la sută originală.

Ne întoarcem la margarină și brânză bulgărească [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI