Cum este atmosfera la această oră în Vamă și dacă s-au dat plecați petrecăreții, ne spune colega mea, Raluca Sevastru.

- Bun găsit, Raluca. Te ascultăm!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Bună seara, bun găsit tuturor. Turiștii se relaxează pe plajă și la această oră. Joacă volei, citesc cărți și profită din plin de aceste zile libere. Gradul de ocupare în Vama Veche a ajuns la 98%. Stațiunea este foarte plină, asta pentru că Vama a devenit un punct de atracție pentru turiștii români și străini. Sunt turiști de toate vârstele care au umplut barurile, terasele dar și plaja. Cât despre vreme termometrele, arată 28 de grade Celsius, dar, în realitate, dacă stăm la soare, căldura se simte ca la 30 Celsius. În acest caz foarte important este hidratarea cu apă. Pentru cei care vor să plece mai devreme acasă trebuie să știe că polițiștii au anunțat valori de trafic mai mari pe autostradă, în aceste zile. Așadar, turiștii care se întorc de pe litoral sunt sfătuiți să opteze către alte rute, pentru a evita cozile infernale din stațiuni.

Rutele alternative la care pot apela șoferii care vor să plece mai devreme acasă sunt Mangalia, Negru Vodă, Topraisar, Meren, Ciocârlia, Valea Dacilor, Medgedia și Autostrada Soarelui. Așadar, acestea au fost informațiile de la malul mării, la revedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si