O superbă balerină îmbrăcată aproape integral în negru, precum învestita producție hollywoodiană, „Lebăda Neagră”. O imagine spectaculoasă, dar poate ușor neobișnuită pentru o nuntă, un botez sau orice alt tip de eveniment privat. Culoarea neagră a costumului pe care îl poartă este tot mai cerută ca tematică pentru petrecerile zilelor noastre, drept dovadă și aranjamentele meselor sunt în ton.

Noile tendințe ale nunților

Noul trend care devine din ce în ce mai căutat în rândul petrecăreților este inspirat de peste ocean și adus pe piața autohtonă de o tânără organizatoare de evenimente.

Camelia Filip este una dintre cele mai căutate din breasla ei și nu se teme să revoluționeze industria. Tânăra este recunoscută pentru creativitatea cu care adaptează elementele pentru a obține cele mai avangardiste decoruri de la petreceri în aer liber, până la evenimente prețioase și elegante. Toate pot căpăta un aspect cel puțin neobișnuit și intrigant odată ce ajung să fie amenajate conform noilor tendințe începând de la aranjarea meselor și până la servirea mâncării.

Citește și: VIDEO- Scandal la nuntă. Cea mai frumoasă zi s-a transformat în cea mai urâtă zi din viața mirilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iar dacă vă așteptați ca mâncarea să fie servită în etape, așa cum s-a obișnuit până acum, vă înșelați. În noul trend, mâncarea de tip fast food este la mare căutare la evenimente.

„Pizza poate să fie felul principal, Oamenii asta servesc la meniu sau poate să fie ca și un pizza bar, în care să servești pizza, dar ai și felul principal pe lângă asta”.

Ideile aduse de tânăra organizatoare de evenimente sunt deja primite cu entuziasm pe piața autohtonă.

Chiar dacă sunt gândite în mod diferit, petrecerile de acest fel pot păstra și elemente clasice, astfel încât invitații să se acomodeze treptat cu atmosfera și modul în care sunt organizate lucrurile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si