Fiicele regetatului lăutar au încercat până și imposibilul pentru ca tatăl lor să aibă parte de un ritual de înmormântare ca la carte- numai că restricțiile din pandemie și protocolul covid au stat piedică de netrecut în calea lor!

După o săptămână în care trupul său fără viață a stat la morgă- iar rudele au refuzat să îl ridice deoarece nu credeau că s-a stins infectat cu covid- Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum.

Asta după ce autopsia cadavrului a arătat același rezultat pozitiv la coronavirus. Din acest motiv- sicriul a rămas sigilat!

Pandemia i-a forțat pe apropiații lui Nelu Ploieșteanu să facă o înmormântare specială

De la Institutul de Medicină Legală- cortegiul funerar a făcut o oprire acasă la artist- unde preoții au oficiat o scurtă slujbă- dar fără ca sicriul să fie dat jos din mașină- pentru că legea interzice asta. În cimitirul Străulești 2 a continuat ritualul la care a luat parte un număr restrâns de persoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 „Puterea vine, dar durerea nu trece niciodată, rămâne o durere foarte mare! Un om bun, o familie extraordinară, oameni extraordinari, rari!”, spun cunoscuții.

Sicriul a fost purtat pe brațe de bărbați în combinezoane... o imagine care pe rude le-a îndurerat mai rău...

Nici preoții nu sunt de acord cu restricțiile care limitează ritualul de înmormântare pentru cei infectați cu covid. Înalt PreaSfințitul Teodosie spune că nu ar trebui să ne protejăm... batjocorindu-i pe cei morți.

Nelu Ploieșteanu a fost diagnosticat cu covid 19 la începutul lunii martei- iar joia trecută a pierdut lupta pentru viață la 70 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si