Nelu Tătaru a mers în pragul Sărbărtorilor Pascale într-o vizită la Spitalul Judeţean Vaslui, pentru a vedea care este atmosfera acolo. Ministrul Sănătaţii a ţinut să le reamintească oamenilor că aceste sărbători vor fi altfel, dar dacă respectăm în continuare restricţiile impuse de autorităţi, îi vom proteja pe cei dragi.

”Trebuie sa ramanem in acea izolare, trebuie sa mai avem rabdare, chiar daca este la limita, trebuie sa intelegem ca un paste facut in izolare, anul acesta, pregateste un paste in care sa fim impreuna in anii care urmeaza.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai avem vreo 2 saptamani in care trebuie sa ne gandim ca vom avea o crestere a numarului de cazuri, speram sa ramana progresiva, nu exponentiala”, a afirmat Nelu Tataru.

Ministrul Sănătăţii a mai anunţat că ne aflăm într-o perioadă delicată, în care orice pacient care se prezintă la spital pentru o problemă trebuie considerat un potenţial purtător de COVID-19.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că va continua vizitele în spitalele din ţară în zilele ce urmează pentru a supraveghea cum se desfăşoară acivitatea, întrucât România se află în aceste momente într-un punct cheie în ceea ce priveşte lupta cu noul coronavirus.

VIDEO | Nelu Tătaru, controale în spitale
VIDEO | Nelu Tătaru, controale în spitale

Citeste si: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Citeste si: Donald Trump, acuzații grave: China trebuie să suporte consecințele

Citeste si: Noi decese din cauza coronavirusului în România, în ziua de Paște. Noul bilanț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si