Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Nelu Tătaru, controale în spitale

Ministrul Sănătăţii ne îndeamnă pe toţi să rămânem în izolare de Paşte. Riscul ca îmbolnăvirile cu noul coronavirus să crească exponenţial în următoarele două săptămâni este mare.

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Nelu Tătaru a mers în pragul Sărbărtorilor Pascale într-o vizită la Spitalul Judeţean Vaslui, pentru a vedea care este atmosfera acolo. Ministrul Sănătaţii a ţinut să le reamintească oamenilor că aceste sărbători vor fi altfel, dar dacă respectăm în continuare restricţiile impuse de autorităţi, îi vom proteja pe cei dragi.

    ”Trebuie sa ramanem in acea izolare, trebuie sa mai avem rabdare, chiar daca este la limita, trebuie sa intelegem ca un paste facut in izolare, anul acesta, pregateste un paste in care sa fim impreuna in anii care urmeaza.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

    Mai avem vreo 2 saptamani in care trebuie sa ne gandim ca vom avea o crestere a numarului de cazuri, speram sa ramana progresiva, nu exponentiala”, a afirmat Nelu Tataru.

    Ministrul Sănătăţii a mai anunţat că ne aflăm într-o perioadă delicată, în care orice pacient care se prezintă la spital pentru o problemă trebuie considerat un potenţial purtător de COVID-19.

    Ministrul Sănătăţii a anunţat că va continua vizitele în spitalele din ţară în zilele ce urmează pentru a supraveghea cum se desfăşoară acivitatea, întrucât România se află în aceste momente într-un punct cheie în ceea ce

    priveşte lupta cu noul coronavirus.

    VIDEO| Nelu Tătaru, controale în spitale

    Citeste si: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

    Citeste si: Donald Trump, acuzații grave: China trebuie să suporte consecințele

    Citeste si: Noi decese din cauza coronavirusului în România, în ziua de Paște. Noul bilanț

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI