Neymar, din nou la Barcelona? După ce brazilianul a plecat la PSG în 2017, zvonuri privind reîntoarcerea lui la Barcelona au apărut aproape în fiecare fereastră de transfer și acum sunt la un nou apogeu.

Neymar își exprimă dorința de a părăsi PSG

Potrivit L’Equipe, Neymar a informat PSG de dorința sa de a părăsi clubul parizian.

După ce accidentările i-au afectat cariera la Paris, cu schimbări manageriale care au generat instabilitate, dorința lui Neymar de a arăta din nou ce poate nu este o surpriză.

Cu toate acestea, cel mai mare motiv din spatele stimulentului lui Neymar de a pleca este interesul crescând al Barcelonei pentru jucătorul brazilian.

Barcelona, în negocieri cu PSG pentru Neymar

În urmă cu câteva săptămâni, presa din Spania anunța că Barcelona se află într-un stadiu avansat de negocieri cu Parisul pentru Neymar.

Catalanii îl doresc pe starul în vârstă de 31 de ani la un împrumut pe un an, cu opțiune de cumpărare în cele din urmă în 2024. Succesul negocierilor pentru Neymar depinde mai ales de structura de plată a salariilor jucătorului. 

Parizienii l-au făcut pe Neymar cel mai scump jucător din istorie în 2017- un titlu pe care încă îl deține- dar atacantul și familia sa s-au decis că vor să urmeze

o nouă provocare în altă parte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Agentul său Pini Zahavi i-a informat pe cei de la PSG despre dorința lui Neymar imediat după revenirea echipei din turneul lor de pre-sezon

Potrivit L’Equipe, Mbappe nu este singurul care dorește să părăsească PSG, ultimul pe listă fiind Neymar, care și-a informat echipa de conducere că vrea să plece.

Raportul de presă mai susține că președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, a fost informat de dorința lui Neymar de a părăsi capitala Franței.

Prima opțiune pentru Neymar este să se întoarcă la Barcelona- clubul pe care l-a părăsit în 2017 pentru a se alătura PSG într-un transfer record de 222 de milioane de euro.

În prezent, însă, Neymar mai are încă patru ani din actualul său contract cu PSG. Zilele viitoare vor elucida probabil situația starului brazilian.  

PSG rămâne fără cei trei ași din mânecă

PSG rămâne fără cei trei ași din mânecă - Messi, Neymar, Mbappe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si