Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Nicki Minaj dezamăgește și revoltă România, după anularea prestației la Saga. „Să vină Nicoleta Guță!”. Neversea a profitat de ocazie

Nicki Minaj și-a anulat concertul la Saga, înainte cu 3 ore de a urca pe scenă. Între timp, Neversea a profitat de ocazie și i-a invitat pe toți la festivalul de la malul mării, gratis.

Redactia Stirile Kanal D,

Nicki Minaj dezamăgește și revoltă România [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicki Minaj și-a lăsat fanii din România cu ochii în lacrimi după ce a anulat prestatația de la festivalul Saga cu trei ore înainte să urce pe scenă. Însă anunțul a stârnit un val uriaș de revoltă, deoarece motivele invocate de superstarul american aruncă o pată neagră pe țara noastră. Mai precis, Nicki Minaj spune că s-a temut să vină aici după ce s-au anunțat proteste ale contabililor. De fapt, altul ar fi motivul din spatele acestei decizii, cred oamenii, a transmis Cristian Sabbagh.

Nicki Minaj dezamăgește și revoltă România

Potrivit celor de la Boarding Pass- avionul privat al lui Nicki Minaj ar fi trebuit să decoleze de pe aeroportul din Dublin aseară și să aterizeze în România la ora 20.37.

De trei ori ar fi fost amânat zborul- pentru ca apoi să fie anulat.

„Nicoleta Menaj nu mai vine... Să vină Nicoleta Guță! Deci, Saga... Faceți cum faceți, mi-o aduceți pe Nicoleta Guță să vină să-mi cânte cu Ombladon!”

Nicki Minaj a făcut anunțul ca un trăsnet printr-o postare care a provocat indignare. Superstarul american în vârstă de 41 de ani invoca motive de securitate care ar fi împiedicat-o să urce pe scena de la Saga- mai precis o teamă apăsătoare de a veni în România din pricina unor proteste ce se anunțaseră.

„Contabilii au trimis-o pe Nicki Minaj la plimbare! Este foarte trist, pentru că jumate de festival este îmbrăcat efectiv în roz!”

„Este un protest de contabili... Efectiv, am dat bani ca să o văd pe ea. Sunt mai mult decât dezamăgit!”

Evident- postarea artistei a stârnit un val uriaș de reacții. Milionarul britanic Tristan Tate- judecat în România pentru viol și trafic de persoane- a ținut să lase un comentariu la postarea divei.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Acest lucru nu este adevărat. Nu spun că minte, nu o cunosc. Dar poate că a fost mințită de cineva. Este perfect calm și sigur aici. Derulo a fost aici ieri!”, a scris Tristan Tate.

Mulți s-au simțit ofensați și pe bună dreptate- căci s-a dovedit că România e o țară mult mai sigură decât restul Europei- iar protestele de aici sunt- de cele mai mult ori- pașnice. Iată și dovada că Nicki Minaj s-a temut degeaba pentru viața ei- imaginea care arată un copil ce privește de pe trotuar marșul contabililor.

„S-a speriat de contabili? Cred că da.... n-ar trebui să se sperie nimeni!”

Ceva putred e la mijloc, iar aceste proteste au fost doar o găselniță. Căci staff-ul tehnic al lui Nicki Minaj ar fi ajuns în România încă de ieri dimineață- cu un zbor privat care a plecat apoi spre Londra- acolo unde e programat următorul concert. Cei de la Cancan au intrat în posesia unor fotografii cu hainele de scenă ale starului american în culisele festivalului Saga. Totodată- susțin că- pentru prestația ce n-a mai avut loc- artista ar fi fost plătită în avans- în trei tranșe- cu o sumă uriașă- de peste 1 milion de euro. În schimb- i-a dezamăgit pe toți.

„Mai bine că n-ai venit. Nu ți-a dus nimeni lipsa, stai liniștită. Pace ție, acolo unde ești! Și te mai așteptăm să nu vii. Numai bine, Nicki!”

Dar- cum românului îi place să facă haz de necaz- parodiile au umplut internetul. Grație inteligenței artificiale- fanii au pus în scenă propriile concerte.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Iar cei de la Neversea s-au întrecut pe ei când au aflat vestea că Nicki Minaj nu mai ajunge în ograda rivală. Au postat imediat un mesaj prin care îi invita pe toți cei care au rămas fără festival să se ducă la malul mării- gratis.

Cât despre Nicki Minaj- nu e la prima ispravă când vine vorba de concerte neonorate sau de întârzieri. În Amsterdam- fanii au așteptat-o mai bine de două ore și jumătate. Iar al doua prestație a fost anulată- după ce polițiștii olandezi au reținut-o în aeroport pentru posesie de droguri ușoare. Revoltați sunt și irlandezii- care spun că artista nu doar i-a ținut în ploaie o oră- dar a și scurtat spectacolul. Iar acum există temeri că ar putea anula și show-ul din Londra.

Citește și: VIDEO Lista medicamentelor care ies pozitive la drugtest. Șoferii s-au împărțit în două tabere: "Nu mi se pare normal"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI