Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nina cu pisici salvează suflete. Povestea eroinei necuvântătoarelor

Devenită virală pe rețelele de socializare, Nina cu pisici, așa cum este cunoscută, este o femeie care a reușit din puținul ei să salveze viețile necuvântătoarelor și să crească și să îngrijească o mulțime de căței și pisicuțe.

Maria Stiuca,

Nina cu pisici salvează suflete [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Românii care trezesc România nu sunt doar oamenii care trăiesc... pentru oameni. Ci și cei care se dedică trup și suflet necuvântătoarelor. O femeie din Giurgiu a devenit virală pe TikTok, nu doar pentru că are un număr impresionant de câini și pisici, ci și pentru că, dintr-o pensie mică, sterilizează animalele pentru a nu se înmulți pe străzi. Urmărim acum povestea Ninei cu pisici, așa cum o știu cei din online”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Nina cu pisici. Povestea eroinei necuvântătoarelor

„El e Mișu, el este Șurubel, el este Ion doi, că am doi Ioni. Ia să mai vedem. Ea este Miorlăita, că de fiecare dată când vrea să-mi spună ceva, miorlăie”, a spus Nina.
Așa arată o zi din viața Ninei, o pensionară din Comana, județul Giurgiu, care a devenit virală pe TikTok.

Are în curte 40 de pisici, pe care le iubește ca pe proprii copii.
Fiecare dimineață începe cu o porție zdravănă de boabe.
Iar toate încep să toarcă atunci când Nina le alintă.
„Ce faci măi, Miorlăilă? El este un iubitor, toată ziua ar vrea să-l mângâi”, a spus femeia.
Doar că dragostea infinită vine și cu provocări.
„- Strâng după ele pentru că strică flori, pervazuri, murdăresc.

- Vă mai supără? Da, clachez de multe ori. Am avut multe momente în care am clacat”, a explicat Nina.
De câteva săptămâni, femeia a devenit virală pe TikTok. Nina cu pisici i se zice în online, iar filmulețele în care își îngrijește animalele au strâns peste un milion de vizualizări.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Momente emoționante la parada de Ziua Națională din Capitală. Prezență record la evenimentul de 1 Decembrie

Oameni cu suflet, care au văzut că Nina își cheltuie pensia pentru a le trata și pentru a le steriliza pe pisicile fără adăpost, au început să-i trimită mâncare și nisip.

Dar pensionara și-ar dori ca iubitorii să le și adopte. Aici, însă, intervine o problemă: pisicile nu mai sunt pui și... nici de rasă, lucru care nu le face atât de atrăgătoare.
„El este cel mai frumos motan. E un pisic castrat, vine la mine de multă vreme, dar în ultima perioadă nu mai vrea să stea... Uitați cât de frumos este și nu l-a vrut nimeni”, a mai spus Nina.
Odată cu dragostea pe care le-o poartă acestor necuvântătoare vine și morala. La nivel comunitar, încă nu avem o legislație clară în ceea ce privește animalele fără stăpân, iar adăposturile nu fac față. Dar cu oameni ca Nina, România învață că a-ți iubi aproapele nu e doar despre oameni. Ci și despre sufletele care nu pot vorbi și care nu pot aduce singure... schimbarea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI