„Valul de aer polar și-a făcut simțită prezența în Moldova. De dimineață, la Iași, localnicii s-au trezit cu zăpadă de câțiva centimetri, iar ninsoarea continuă”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Valul polar aduce ninsoarea

Zăpada care a început să cadă încă dinainte de ivirea zorilor a creat un peisaj de poveste în orașul Iași. Străzile au fost acoperite de un strat consistent de nea, iar mașinile au fost îmbrăcate în omăt, spre uimirea localnicilor.

Înarmați cu ustensile pentru zăpadă, oamenii au ieșit să își curețe automobilele.

Citește și: Ninsoare abundentă în România. Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din țară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru localnici, peisajul alb din această dimineață a fost cu atât mai uimitor cu cât până de curând, temperaturile din Iași se apropiau de pragul primăverii, nicidecum nu vestea sosirea iernii. Oamenii au ieșit pe străzi, pregătiți cu tot ce au avut mai gros în dulap.
Moldova se află, de aseară, sub cod galben de ninsori și intensificări ale vântului. Specialiștii avertizează că zăpada va fi viscolită, iar pe alocuri se va forma polei.

Codul se va menține până mâine-dimineață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si