Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Noapte de coșmar după minivacanță. Bucureștenii, speriați puternic de fulgere și tunete

Ultima zi de vacanță, prima noapte de coșmar. Prin asta au trecut bucureștenii, speriați teribil azi noapte de trăznetele și tunetele care i-au trezit brusc din somn.

Redactia Stirile Kanal D,

Noapte de coșmar după minivacanță [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Fulgerele care au despicat cerul și zgomotul asurzitor al tunetelor i-au trezit brusc pe bucureșteni. Mulți s-au gândit speriați că sunt bubuituri ca de război.

"Bubuială, ne-a sculat din somn, ce să mai"

Din cauza puternicei furtuni, oamenii n-au mai închis un ochi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Bubuiturii, luminii credeam că a luat foc ceva. Trebuia să mă scol pe la șapte ca să merg la doctor, la medic și de la ora aia n-am putut să mai dorm"

"M-a speriat și pe mine că eu stau aici în fața în spatele gării și când a tunat prima dată, s-a crăpat patul un pic"

"Se auzeau foarte urât între blocuri"

Dacă tunetele și fulgerele prevesteau o vijelie în toată regula, ploaia nu a fost însemnată. De mâine, vremea va redeveni călduroasă. Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic ridicat, până în 20 august.

În sudul și sud estul țării vor fi temperaturi maxime de 35-36 de grade, iar izolat vor ajunge chiar și la 37 de grade Celsius.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI