,,Elevul din Mureș, care a băgat spaima într-o școală întreagă după ce și-a bătut diriginta, poate să revină, de astăzi, în bancă! Adolescentul în vârsta de 15 ani a ajuns de 2 ori pe mana polițistilor și nu s-a liniștit nici chiar după ce a fost înctușat și amendat. Aseară au expirat cele 24 de ore iî care a fost reținut, iar acum tânărul s-a întors acasă și este liber să revină și la școală.

Mai multe despre acest caz știe colega mea, Silvia Cseh'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Elevul agresiv se întoarce la ore

,,Bun găsit! Tânărul de cincisprezece ani a fost eliberat aseară și împotriva acestuia nu au fost luate alte măsuri preventive. Acum este cercetat penal în libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii public. În acest dosar se fac în continuare cercetări sub supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Citește și: O tânără din Dâmbovița a trecut prin clipe de groază! La ce chinuri a supus-o fostul iubit, cu 12 ani mai mare?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anchetatorii vor stabili ce anume l-a motivat pe elevul de clasa a opta să devină atât de agresiv și dacă tânărul a avut sau nu discernământ la momentul săvârșirii faptelor. Practic, dacă este liber din nou de astăzi elevul se poate întoarce la școală. El nu poate fi exmatriculat din cauza notelor scăzute la purtare și asta pentru că învățământul general obligatoriu este de zece clase.

Momentan legile în vigoare nu permit luarea unor măsuri imediate, dar în acest caz s-ar putea face o excepție.

Conducerea școlii a anunțat că va face toate demersurile necesare în acest sens și a cerut inclusiv schimbarea legii educației, pentru că în forma actuală ar putea pune în pericol profesorii.

De când au aflat că tânărul s-ar putea întoarce la ore, profesorii, dar și părinții celorlalți elevi spun că se tem ca evenimentele din ultimele zile să nu se mai repete''.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si