Moartea artistei DJ Lalla i-a șocat pe apropiați. Laura Roșca era o tânără plină de energie care iubea viața și trăia prin muzică.

Citește și: VIDEO. S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla. "În urma autopsiei, așa s-a constatat. Eu sunt foarte reticent", spune tatăl tinerei

Cel puțin așa se afișa DJ Lalla pe rețelele sociale.

Moartea artistei DJ Lalla: sinucidere, accident sau crimă?

În ultima vreme, însă, Laura Roșca a dat semne semne că suferă din cauza depresiei, dar și că este hotărâtă să o învingă. Acum apar informații noi.

Citește și: Descoperire nouă în cazul morții artistei Dj Lalla. Mai multe obiecte personale au fost găsite pe plaja din Mamaia

S-a stabilit că tânăra s-ar fi înecat, iar legiștii au găsit nisip și apă în plămânii acesteia.

Surse din anchetă spun că înecul s-ar fi produs la mal și așa se explică nisipul din corp.

Momentul în care turiștii au descoperit cadavrul artistei a fost surprins de una dintre camere de supraveghere de pe plajă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

DJ Lalla, sfârșit prematur

DJ Lalla, sfârșit prematur

Cu cine s-ar fi certat DJ Lalla înainte de a veni la mare

Singurul care ar putea face lumină în acest caz este bărbatul în casa căruia a ajuns artista. Laura Roșca a venit la un prieten din Mamaia pe care îl cunoscuse pe Tiktok în urmă cu o lună.

Bărbatul a declarat în fața anchetatorilor că s-a trezit cu ea la ușă și că i-a spus că s-a certat cu iubitul.

Laura ar fi plecat din apartament cu gândul să vadă răsăritul și să facă poze. Dar nu s-a mai întors.

Bărbatul a fost audiat la Poliția Mamaia aproximativ 10 ore.

"Singurul mesaj pe care aș dori să îl transmit este: Condoleanțe familiei. Ancheta este în desfășurare, ei au toate detaliile necesare și sunt în măsura să răspundă", a declarat bărbatul pentru Stirile KanalD.

Căștile, telefonul și pantofii sport ai Laurei Roșca au fost găsite ulterior în fața unui club la aproximativ 1 km de locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit.

Semne de întrebare cu privire la ipoteza înecului

"Cum să se fi înecat în hainele acelea? Cred că a fost strangulată de un drogat sau ceva. Pentru că umblă pe plaja aceasta o grămadă de drogați", spune un bărbat care a asistat la găsirea obiectelor personale ale Laurei.

Ridică semne de întrebare faptul că DJ Lalla nu purta costum de baie, ci doar lenjerie intimă.

Este posibil să se fi hotărât pe plajă că vrea să facă o baie în mare. însă în acel moment valurile erau foarte puternice.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ipoteza sinuciderii nu este considerată de psihologi ca fiind cea mai bună pistă de cercetare în acest caz: "Eu cred că doar a fost mult prea curajoasă și a încercat să înoate într-o mare agitată, atâta tot. Cât despre despărțirile de iubiți, ele sunt într-adevăr dureroase, dar gestionabile", a explicat un expert la Știrile Kanal D.

Tatăl fetei nu este convins de ipoteza unui accident

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, este reticent după rezultatul autopsiei. "Lui maică-sa i-a zis că merge la mare și maică-sa s-a oferit să meargă cu ea o zi, două să se odihnească. Dar ea n a vrut", spune tatăl Laurei.

"În urma autopsiei așa s-a constatat, că s a înecat. Eu sunt foarte reticent pentru, că ea înota foarte bine", a declarat bărbatul.

Și mama fetei a fost audiată vineri de polițiștii din Constanța.

Ancheta în cazul morții Laurei Roșca a fost preluată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria din Constanța. Cercetările se fac pentru ucidere din culpă.

Cine era DJ Lalla

Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia este cunoscută ca Dj Lalla. Laura Roșca pe numele său real, avea 34 de ani și era urmărită în mediul online de mii de oameni.

Laura era din Turda, județul Cluj. Ultima sa postare pe Facebook a fost făcută pe 20 septembrie, postare în care Laura părea să fie zâmbitoare. De asemenea, pe contul de Instagram, tânăra fusese activă în urmă cu 18 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si