,,Tatăl din Iași care și-ar fi abuzat propria fiică timp de 3 ani este dat în urmărire națională. După un chin îngrozitor, fata și-a făcut curaj să vorbească, iar judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele suspectului. Polițiștii au nevoie de ajutor pentru a da de urma acestuia. Delia Săndulachi este în direct. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional'', a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: Cine este criminalul celor doi soți milionari, găsiți fără suflare în propria casă? Decoperirea șocantă făcută de anchetatori

Căutat pentru că și-a abuzat fiica

Bărbatul de 37 de ani a dispărut la începutul lunii martie, după ce s-a aflat întreaga poveste. Fotografia și datele lui apar la categoria persoane urmărite, pe site-ul Poliției Române.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Asta pentru că individul a reușit să fugă înainte să dea explicații în fata anchetatorilor pentru fapta sa, așa că judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă.

Fata care are acum 14 ani le-a povestit procurorilor că a început să fie abuzată de propriul părinte în urmă cu trei ani. Nu a spus nimănui până acum, când și-a luat inima în dinți și i-a mărturisit mamei prin ce trece.

Femeia a făcut imediat plângere la poliție. Copila ar fi fost violată în repetate rânduri, iar abuzurile aveau lor chiar și în spații publice sau când plecau în vacanță.

Cine poate oferi informații care pot ajuta la prinderea lui, este rugat să sune la 112.
Fiind un caz de agresiune în sânul familiei, trebuie precizat și acest aspect important: în caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333,

destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si