Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi dezvăluiri halucinante în cazul tinerei abuzate într-un ritual satanic! Actualul iubit a rupt tăcerea

Diavolul cu chip de om din Giurgiu ar fi abuzat-o pe adolescenta de 16 ani după ritualul satanic pentru că semăna mult cu fosta lui iubită, care s-ar fi sinucis în acea clădire-ruină. Dezvăluirea halucinantă vine din gura unui bărbat, în brațele căruia fata s-a refugiat după ororile la care ar fi fost supusă.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acum e însărcinată în trei luni, dar e neclar dacă pruncul e rodul violului sau al iubirii pe care o trăiește acum. Mai crunt e că în trecut ar fi fost abuzată și de tatăl vitreg- iar de atunci viața ei a luat o turnură tulburătoare. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Sunt frânturi din declarația șocantă a adolescentei de 16 ani pe care diavolul cu chip de om ar fi abuzat-o. Fata le-a spus anchetatorilor că nu-și amintește nimic din timpul presupusului viol- dar știe exact că a ajuns de bună voie în celebra Casa a Tineretului- de fapt o ruină ca un labirint înspăimântător- unde- la umbra întunericului s-ar petrece numai orori.

Acolo- cel poreclit „Lucifer„ ar fi pornit un ritual satanic, la care au fost martori alți 2 adolescenți, un băiat și o fată, de 14, respectiv 17 ani.

Citeste si: VIDEO| Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Individul de 25 de ani i-ar fi spus că vrea astfel să-și reîncarneze fosta iubită, care s-ar fi sinucis în această clădire-ruină.

Sub imperiul emoției- fata susține c-ar fi cerut o țigară și că după trei fumuri....

s-a rupt filmul.

Însă- scenele au fost filmate de cealaltă minoră- care a privit totul ca pe un amuzament- iar după câteva zile au fost făcute publice și au ajuns să fie distribuite prin liceu. Le-a văzut și victima- dar a tăcut. Nici acasă nu a spus nimic. Locuia cu bunica și cu tatăl într-un sat din Giurgiu- iar bieții oamenii sunt stupefiați de când au aflat.

I-ar fi văzut rănile din palme dar nu au bănuit nicio clipă un astfel de scenariu.

De cealaltă parte- rudele și prietenii celui acuzat de viol spun că nu e nimic adevărat. Ba dimpotrivă!

Îl completează un alt tânăr care susține că ar fi avut o relație fugitivă cu adolescenta.

Am arătat filmarea explicită psihologului criminalist Tudorel Butoi.

Trecutul fetei chinuite de Lucifer e unul tumultos și dureros. Provine dintr-o familie dezbinată și a locuit pentru o vreme la mamă, în Brașov. Ar fi fugit de acolo după ce tatăl vitreg ar fi abuzat de ea. Ajunsă în Giurgiu- ar fi intrat în anturaje dubioase- se plânge bunica ei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Mai mult- fata ar fi căzut și în plasa proxeneților- de unde a fost salvată în septembrie. Straniu e că între timp- avea și o relație cu un bărbat și se pare că e însărcinată în trei luni.

Individul de 25 de ani- acuzat de viol și pornografie infantilă a fost arestat preventiv și nu va scăpa curând de după gratii. Mai avea o condamnare cu suspendare pentru furt și vreme de 4 ani ar fi trebuit să aibă un comportament exemplar. El a fost încătușat pe aeroport- când se întorcea din Germania- acolo unde lucra într-un abator, după cum spun apropiații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI