„S-a schimbat, din nou, lista celor care nu plătesc taxa pe boală. Guvernul a eliminat impozitul pentru concediile medicale și pentru pacienții cu boli grave, după ce au existat critici că unele categorii au fost omise”, a transmis Christian Sabbagh.

Noi excepții pentru taxa pe boală

„Lista celor exceptați de la această taxă a fost extinsă. Concret, până acum Executivul stabilise ca mamele cu copii bolnavi, gravidele, cele aflate in concedii de maternitate, pacienții oncologici si îngrijitorii lor, dar si cei care au o urgență chirurgicală să nu plătească acest impozit suplimentar.

Astăzi, pe listă au fost adăugate si persoanele care suferă de afecțiuni grave, HIV, SIDA, TBC, boli cardiovasculare sau care au arsuri grave. Premierul rămâne ferm cu privire la celelalte tipuri de concedii medicale, mai ales ca a repetat ca pentru tuse sau junghi se va plăti impozitul de 10%”, a transmis Diana Buzea.

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 10 aprilie 2024?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si