Criminalul și-a recunoscut fapta

Între timp, bărbatul acuzat că a ucis-o pe fetița de 4 ani și-a recunoscut faptele. Anchetatorii l-au adus pe individ înapoi în apartamentul în care a avut loc oroarea pentru reconstituire.

Procurorul criminalist Pavel Palcu a declarat, pentru TV Arad, faptul că individul de 23 de ani a vrut să vorbească numai cu el și i-a povestit în detaliu cum a acționat.

Deși inițial a spus că a fost vorba de un accident, micuța decedând după ce a căzut și s-a lovit la cap, bărbatul a spus în cele din urmă că a împins-o pe cea mică puternic în perete, după ce Antonia a vrut să se joace cu el.

Bărbatul rămăsese singur acasă cu cei doi copii, după ce iubita lui se internase în spital pentru că urma să nască. 

Citeste si: Criminalul a spus de ce și-a ucis fiica vitregă. Antonia făcea prea multă gălăgie în casă și nu a mai putut suporta

Când femeia s-a întors acasă, bărbatul i-a spus plângând că a fost vorba de un accident și Antonia nu mai este.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În fața anchetatorilor, individul a spus că avea intenția de a se preda. Urmărea știrile și își conturase o variantă prin care să le spună și polițiștilor că a fost vorba despre un accident. Oamenii legii l-au prins însă înainte să își pună planul în aplicare.

 

Noi imagini de pe camerele de supraveghere din jurul blocului

Procurorul criminalist Pavel Palcu spune că bărbatul i-a povestit în detaliu ce s-a întâmplat în acea zi. După ce a observat că fetița nu mai reacționează, s-a speriat. A spălat-o pe cea mică și a încercat să o resusciteze, însă fără succes. Mai grav este faptul că frățiorul Antoniei, de 3 ani, a fost martor la cele întâmplate. 

Nu a anunțat nici ambulanța, a decis că trebuie să scape de cadavru. Așa că a băgat trupul Antoniei într-un troller, apoi a chemat un taxi și l-a luat cu el și pe fratele Antoniei.

Citeste si: VIDEO| Fetița ucisă și arsă din Arad a fost identificată. Mama biologică și tatăl vitreg au fost duși la audieri. Tatăl vitreg a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul a mai povestit că s-a așezat pe bancheta din spate astfel încât șoferul să nu îi poată vedea fața, pentru că era șocat de ceea ce făcuse. I-a cerut șoferului să îl lase într-o zonă de câmp, acolo unde celui mic i-a dat telefonul mobil pentru a se uita la desene. El s-a îndepărtat aproximativ 20 de m, acolo unde a incendiat cadavrul Antoniei, folosind 2 sticluțe de acetonă, pe care le luase de la iubita sa. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

S-a întors acasă cu geamantanul în care a transportat trupul Antoniei, iar pe celălalt copil l-a lăsat la bunici. Bărbatul se purta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Faptele s-au petrecut miercuri, pe 27 octombrie. Pe 30 octombrie, trupul Antoniei a fost descoperit de un câine care ieșise la plimbare cu stăpânul.

Autoritățile au intrat atunci în alertă și au realizat inclusiv portretul robot al fetiței. O rudă care a recunoscut-o pe cea mică a venit și a mers imediat la sediul IPJ Arad. În acest mod au reușit mascații să intre în casă peste bărbatul care dormea în momentul în care a fost reținut. 

Citeste si: Lacrimi și durere după moartea Antoniei, fetița ucisă cu sânge rece, iar mai apoi incendiată de tatăl vitreg: ”Odihnă veșnică, suflet drag”

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că se droga

După ce a recunoscut într-un final oroarea pe care a comis-o, bărbatul le-a mai spus oamenilor legii că obișnuiește să consume droguri. În prezent, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru omor și profanare de cadavre.

VIDEO- Bărbatul, surprins de camerele de supraveghere când iese din bloc cu trollerul  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si