Apar informații uimitoare despre românul de la manja aeronavei care a ratat decolarea în Senegal și a luat foc. Unii spun că pasagerii și-ar da datora salvarea eroului român. Avionul de tip Boeing a aparținut companiei TAROM. Copilotul rănit în incidentul aviatic este internat la spital. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Noi informații despre românul considerat erou

Avionul Boeing se pregătea de decolare joi seara, de pe aeroportul internațional din Dakar, cu destinația Bamako, capitala statului Mali. Aeronava a ratat decolarea, a frânat puternic, iar apoi aparatul de zbor a ajuns pe câmpul de lângă pistă, moment în care a luat foc în zona aripii și a motorului din partea stângă. Flăcările și fumul dens au băgat spaima în cei șaptezeci și opt de pasageri. Îngroziți, aceștia s-au salvat aruncându-se pe toboganele gonflabile. Unsprezece au suferit răni, iar patru dintre ei sunt în stare gravă.

Surprins, copilotul aeronavei, cetățean român a fost și el rănit în incident și a fost filmat. La câteva minute după coșmar se afla întins pe sol și aștepta intervenția medicilor. Pilotul român s-a rănit după ce frânghia din cabina de pilotaj s-a rupt atunci când încerca să iasă pe geam. Bărbatul a suferit o dublă fractură la piciorul drept și a fost transportat la spital, unde medicii chirurgi au decis să îl opereze.

Ministerul român de Externe a anunțat că pilotul beneficiază de îngrijiri medicale adecvate și are o stare psihică bună. Acesta a mai fost pilot la fosta companie Blue Air.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avionul, un model Boeing 737300 a făcut parte din flota TAROM, apoi compania aeriană română a vândut aparatul alături de alte trei, toate Boeing, unei firme din Arabia Saudită. Așa a ajuns aparatul în posesia transfer din Senegal.

De altfel, pe coada aeronavei se poate observa încă o parte din sigla TAROM și tricolorul. Avioanele Boeing traversează o adevărată perioadă neagră. Nu mai departe de ieri, un pneu al unei aeronave cu o sută nouăzeci de oameni la bord a explodat în timpul unei aterizări în Turcia. Din fericire, toți pasagerii au scăpat teferi. Miercuri, unui alt avion Boeing, de această dată cargo, i-au rămas blocate roțile. Seria de incidente investigate chiar de congresul Statelor Unite a culminat la începutul anului cu desprinderea unei uși a unui Boeing, în timpul zborului.

Citește și: Lista alimentelor care ne distrug sănătatea. Ce trebuie să evităm pentru o viață sănătoasă? "Consumul trebuie să fie cât mai rar"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si