Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Noi informații despre românul considerat erou. Aeronava în care se afla a ratat decolarea și a luat foc, iar pasagarii declară că cetățeanul din România le-a salvat viața

Un român este considerat erau de pasagerii pe care i-a salvat din aeronava care a ratat decolarea în Senegal și a luat foc. Ce s-a întmplat?

Redactia Stirile Kanal D,

Au ales să salveze viața pasagerilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apar informații uimitoare despre românul de la manja aeronavei care a ratat decolarea în Senegal și a luat foc. Unii spun că pasagerii și-ar da datora salvarea eroului român. Avionul de tip Boeing a aparținut companiei TAROM. Copilotul rănit în incidentul aviatic este internat la spital. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Noi informații despre românul considerat erou

Avionul Boeing se pregătea de decolare joi seara, de pe aeroportul internațional din Dakar, cu destinația Bamako, capitala statului Mali. Aeronava a ratat decolarea, a frânat puternic, iar apoi aparatul de zbor a ajuns pe câmpul de lângă pistă, moment în care a luat foc în zona aripii și a motorului din partea stângă. Flăcările și fumul dens au băgat spaima în cei șaptezeci și opt de pasageri.

Îngroziți, aceștia s-au salvat aruncându-se pe toboganele gonflabile. Unsprezece au suferit răni, iar patru dintre ei sunt în stare gravă.

Surprins, copilotul aeronavei, cetățean român a fost și el rănit în incident și a fost filmat. La câteva minute după coșmar se afla întins pe sol și aștepta intervenția medicilor. Pilotul român s-a rănit după ce frânghia din cabina de pilotaj s-a rupt atunci când încerca să iasă pe geam.

Bărbatul a suferit o dublă fractură la piciorul drept și a fost transportat la spital, unde medicii chirurgi au decis să îl opereze.

Ministerul român de Externe a anunțat că pilotul beneficiază de îngrijiri medicale adecvate și are o stare psihică bună. Acesta a mai fost pilot la fosta companie Blue Air.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avionul, un model Boeing 737300 a făcut parte din flota TAROM, apoi compania aeriană română a vândut aparatul alături de alte trei, toate Boeing, unei firme din Arabia Saudită. Așa a ajuns aparatul în posesia transfer din Senegal.

De altfel, pe coada aeronavei se poate observa încă o parte din sigla TAROM și tricolorul.

Avioanele Boeing traversează o adevărată perioadă neagră. Nu mai departe de ieri, un pneu al unei aeronave cu o sută nouăzeci de oameni la bord a explodat în timpul unei aterizări în Turcia. Din fericire, toți pasagerii au scăpat teferi. Miercuri, unui alt avion Boeing, de această dată cargo, i-au rămas blocate roțile. Seria de incidente investigate chiar de congresul Statelor Unite a culminat la începutul anului cu desprinderea unei uși a unui Boeing, în timpul zborului.

Citește și: Lista alimentelor care ne distrug sănătatea. Ce trebuie să evităm pentru o viață sănătoasă? "Consumul trebuie să fie cât mai rar"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI