Medicii și asistentele de la spitalul Pantelimon  nu sunt vinovați de morțile suspecte din secția ATI. Toată lumea a acționat conform protocolului. Aceasta este concluzia la care a ajuns Colegiul Medicilor din București, la câteva săptămâni de la izbucnirea scandalului medical despre administrarea unui tratament necorespunzător bolnavilor din secția ATI. Rezultatele anchetei sunt, însă, mult mai complexe, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Anchetă Spital Pantelimon, medici nevinovați

Colegiul Medicilor din București a prezentat rezultatele anchetei făcute la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Au fost analizate toate probele, au fost audiați 23 de medici și întocmite 17 dosare, care ulterior au fost analizate de comisia de disciplină.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul celor 17 pacienți decedați la Spitalul Pantelimon? Decizia luată de Colegiul Medicilor. "Datoria noastră este de a face acest adevăr public"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Rezultatul acestei anchete a fost prezentat foarte clar astăzi, practic medicii sunt nevinovați. aceștia au acționat potrivit protocolului și i-au îngrijit pe pacienți așa cum se cuvine, însă cel mai probabil le spun reprezentanții Colegiului Medicilor din București că este vorba despre neînțelegeri între personalul medical.

Cât despre pacienți, aceștia erau de vârste diferite și  aveau o stare de sănătate critică. Vă reamintesc aici faptul că este vorba despre acuzațiile lansate de un asistent medical, cum că la începutul lunii aprilie, la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală ar fi murit 17 pacienți, care erau internați pe secția de terapie intensivă, după ce a fost redusă doza de noradrenalină.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si