,,Angajatul depozitului din Ștefănești care a luat chip de bestie și-ar fi atacat colega cu un cuțit după ce femeia i-ar fi refuzat avansurile obsesive. O spun cei care știau povestea, dar niciodată nu și-ar fi închipuit că s-ar putea ajunge la un pas de crimă. Scenele ororii au fost filmate, iar individul a ajuns în arest preventiv. Victima lui e în stare critică la spital.

Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!’’, a transmis Christian Sabbagh.

Atacată după ce i-ar fi refuzat avansurile

Tânăra de 27 de ani și individul ce era cât pe ce să-i fie călău au fost filmați de camera de supraveghere din depozit în timp ce mergeau liniștiți pe culoarul, printre paleții cu marfă.

La un moment dat, ca din senin, bărbatul de 33 de ani scoate un cuțit din buzunar și o atacă precum o bestie. Rănită grav, femeia încearcă să fugă și să strige după ajutor. Individul se înfurie mai rău, o prinde, mai atacă o dată și o lasă într-o baltă de sânge.

„Imediat după ce a dat atacul, a fugit  la aproape 6 km de locul de muncă!”, a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Biata femeie a ajuns la spital și e în stare gravă, la terapie intensivă, cu mai multe plăgi. Motivul atacului e neclar. La audieri, individul a povestit că că nu ar mai fi suportat reproşurile pe care victima i le-ar fi făcut cu privire la sarcinile de la serviciu. Potrivit unor surse, însă, ar mai fi o ipoteză. Că i-ar fi făcut femeii avansuri, iar ea l-ar fi refuzat.

Femeia nu a putut fi încă audiată să spună care-i versiunea ei.

„A vrut să o omoare. Era obserdat. O urmărea demult. Îi plăcea de ea. Avea probleme parcă nu era sănătos!”, a spus o colegă de-a victimei.

„Avem de a face cu un individ frustrat, care nu știe le-a îndreptat către această fată'', a spus Dan Antonescu, expert criminalist.

„Omul acesta simțea nevoia să facă rău cuiva, este inadmisibil, este șocant''.

Reprezentanții lanțului de supermarketuri care deține depozitul transmit că acest caz e unul absolut rar.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Vom colabora cu autoriățiile în a oferi toate informațiile necesare. Dorim să accentuăm că incidentul este unul cu totul izolat, toți angajații dispun de toate instruirile cu privire la siguranța la locul de muncă, conform legislației în vigoare!”, potrivit unui comunicat de presă. 

Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare. I s-au făcut și analize, iar legiștii vor trebui să spună dacă a consumat alcool sau droguri înainte să se ducă la serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si