,,Fratii Tate ajung astazi, din nou, în fața judecătorilor. Cei doi milionari află dacă se dă startul procesului în care sunt anchetați pentru trafic de persoane. Dosarul cu probele strânse de procurori ajunge pe masa judecatorilor pentru validare. Ce se poate întâmpla la termenul de astăzi știe colega mea, Adina Iliescu. Buna ziua, Adina. Care sunt variantele posibile?’’ a transmis Cristina Dorobanțu.

Frații Tate, în fața unui nou proces

,,Bună ziua Cristina, bun găsit tuturor! Frații Tate au ajuns în urmă cu puțin timp aici la Tribunalul București, unde are loc un nou termen în dosarul în care sunt cercetați pentru trafic de persoane.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Dosarul se află în fază de cameră preliminară, ceea ce înseamnă că magistrații de aici, de la Tribunalul București vor trebui să valideze rechizitoriul pentru începerea judecății, ceea ce înseamnă că în această fază avocații fraților Tate pot amâna sau pot depune cereri pentru audierea altor persoane sau alte expertize.

Citește și: VIDEO-Frații Tate, la un pas de închisoare pe viață! Cât de gravă este situația lor, de fapt

Practic apărarea celor doi britanici va încercasă găsească orice chichiță legislativă pentru a trimite dosarul înapoi la DIICOT și așadar neînceperea judecății propriu-zise avocații fraților Tate susțineau momentul în care au ajuns aici faptul că în sala de judecată cel mai probabil se va lua cuvântul și că vor fi audiate alte două presupuse victime prin videoconferință. Așteptăm așadar să vedem ce decizie vor lua magistrații de la Tribunalul București''.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si