Cum arată ultimele modificări știe colega mea, Iasmina Ardelean. Bun găsit, Iasmina, te ascultăm.

Bun găsit! Guvernul vrea să crească de la 1 octombrie salariul minim brut pe economie, de la 3000 de lei, cât este în prezent, la 3300 de lei. De asemenea, se are în vedere și majorarea salariului minim în construcții, de la 4000 de lei brut, la 4500 de lei. Angajații din construcții și agricultură ar urma să plătească contribuții la sănătate, tot de la 1 octombrie.

Și IT-iștii sunt luați în vizor. Cei cu salarii mai mari de 10.000 de lei brut lunar vor fi impozitați cu zece la sută impozit pe venit. De asemenea, ar urma să fie eliminate și tichetele de vacanță pentru bugetarii care au salarii mai mari de 10.000 de lei lunar, brut. De asemenea, premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că își va asuma răspunderea în Parlament pentru reforma fiscală. Acest lucru înseamnă că opoziția poate să depună moțiune de cenzură, iar dacă aceasta trece la vot, atunci Guvernul pică. În caz contrar, legile sunt adoptate automat și tot astăzi în ședința de Guvern s-a decis recompensarea elevilor cu media zece la Evaluarea Națională cu 2.000 de lei și cu 5.000 de lei elevii care au luat 10 la Bacalaureat. Deocamdată acestea au fost informațiile, la revedere!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Experții se așteaptă ca un euro să coste peste 5 lei în 2024


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si