Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Masca trebuie purtata in intervalul orar 7:45 -21 atat de parinti cat si de simplii trecatori pe o raza de 100 de metri fata de scoli, gradinite sau licee, atât pentru părinți,

copii peste 5 ani sau simpli trecători.
De altfel, părintii au primit destul de bine aceasta nouă masură, nu au fost multi cei care de dimineata nu purtau masca, insa este mai greu pentru cei care doar trec prin zona.

Masca, obligatorie în apropierea școlilor- noi restricții din cauza COVID

Pentru asta, la majoritatea instituțiilor au fost plasate echipaje de la Poliția Locală care le atrag atentia oamenilor sa poarte masca.
Pentru a facilita respectarea acestei reguli, primariile de sector vor trebui sa marcheze cu vopsea limita de 100 de metri pe spatiul public.
Aceasta este doar una dintre regulile care s au instituit aseara in capitala si care au fost anuntate de prefectul Municipiului București.
Tot în Bucuresti intră in vigoare și alte noi reguli. În primul rând, se vor înteți controalele în piețe târguri, mijloace de transport in comun sau alte locuri care se aglomerează frecvent.

COVID- noi restricții, masca purtată aproape peste tot

Restaurantele, barurile și cafenelele se vor închide din nou în interior, asta dupa ce abia au fost deschise in luna septembrie după o perioadă de 6 luni.
Saloanele de evenimente se vor inchide și ele precum și sălile de teatru cinema sau alte manifestații artistice.
Nu in ultimul rand, este vorba despre o măsură comună la nivelulul întregii țări, la pelerinaje sau alte manifestații religioase vor putea participa doar rezidenții orașului în care se desfășoară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si