Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și Patriziei, cele două prietene înecate în Italia, au fost aduse acasă, în Satu Mare, unde vor fi înmormântate. Autoritățile locale au declarat zi de doliu, iar rudele și prietenii fetelor le-au așteptat îmbrăcați în costume tradiționale. Vă avertizez, urmează un material cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Curg lacrimi de durere pentru Patrizia și Bianca

Întreaga comunitate din comuna Târna Mare este în doliu. Bianca și Patrizia, cele două fete care au pierit după ce au fost luate de puhoiul de apă, au ajuns înapoi în România. Rudele și prietenii le-au așteptat cu sufletul la gură, îmbrăcați în costume tradiționale oșenești. Trupul neînsuflețit al Biancăi a fost dus la casa părintească din Valea Seacă. Rând pe rând, cei care au cunoscut-o au venit și i-au adus un ultim omagiu.

Plină de viață, o studentă foarte bună au avut prieteni mulți și o să aibă în continuare, deși e plecată la ceruri. Foarte inteligente fete, foarte muncitoare fete, s-au străduit din toate puterile ca să fie bine, dar din păcate... Noi nu am vrut înmormântate, am vrut nuntă, nuntă am vrut, a spus o persoană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

A lăsat o durere mare în toată comunitatea, nu doar ea, ci și ceilalți tineri care au murit în Italia, a spus o altă persoană.

Patrizia a fost dusă la casa părinților din Bocicău.

Patricia a fost o fată credincioasă pentru că de fiecare dată când venea acasă aici, în Bocicău, participa la slujbele religioase, era foarte, foarte credincioasă, a

spus preotul.

Cele două tinere vor fi înmormântate sâmbătă. Între timp, în Italia, salvatorii au desfășurat cea de a șasea zi de căutări în cazul lui Cristian, băiatul care le însoțea. Nici de această dată, pompierii și scafandrii nu au reușit să găsească trupul tânărului, iar căutările vor fi reluate mâine. La misiune, alături de salvatori, sunt și membrii familiei lui Cristian.

Citește și: VIDEO Tânărul carbonizat în accidentul de la Brăila, ar fi încercat să se sinucidă în trecut. Bogdan era polițist și avea 22 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si