Marea familie a grădinei zoologice  din Sibiu s-a mărit cu noi membrii! Un urs, doi lupi albi și o antilopă africană au primit o nouă casă în Dumbravă Sibiului, alături de vechii locatari.

Noile animale au fost aduse din țară și din Ungaria, și se află acum în perioada de acomodare. Chiar și așa, cu toții sunt admirați și lăudați de vizitatorii fascinați de prezența lor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Noile vedete de la Zoo

Brunello are 10 ani și a fost adus din Ungaria. Ursul brun este, acum, în perioada de acomodare și se află permanent în centrul atenției. Îngrijitorii îl răsfață cu fructe proaspete, iar vizitatorii se opresc să-l admire și să-l fotografieze.

Cristian Zoldi, medic veterinar- Este un pic mai agitat pentru că este spațiu nou, este și colegul lui care deocamdată stă mai retras.

,,Mie îmi plac unele animale și îmi place să mă uit la ele.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum ți se pare usrul?

Mi-e un pic frică, dar e drăguț'', a spus un vizitator. 

Citește și: VIDEO: Câinii panda, noua înșelătorie de la zoo

În aceeași situație cu ursul sunt și ceilalți membrii noi ai grădinii zoologice: doi lupi albi, perche, precum și un exemplar de antilopă Uva,  o specie africană. Specialiștii își doresc că lupii să se acomodeze rapid și să le ofere chiar și urmași cât de curând.

Cristian Zoldi, medic veterinar- Masculul are doi ani și jumătate, iar femela are patru ani și la anul sperăm să avem pui de la ei.

Noi exemplare, alături de cele care sunt deja cunoscute de vizitatori, fac deliciul publicului și sunt mereu bucuroase de ochii cu admiratorii lor.

La Zoo Sibiu sunt peste 300 de animale din 83 de specii care pot fi vizitate zilnic. Grădina Zoologică de aici este cea mai veche din țară și se întinde pe o suprafață de peste 15 hectare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si