Pe tărâmul magic de la Bonțida, distracția este cuvântul de ordine în aceste zile. La cele zece scene ale festivalului muzica a răsunat până la răsărit, iar tinerii petrecăreti s-au bucurat din plin de atmosfera de poveste din curtea castelului.

Tinerii au dansat și s-au distrat

La scena principală cei de la Zdob si Zdub au dat startul petrecerii.

Cele mai așteptate concerte au fost susținute de cei de la Editors, Moderat și Sofi Tukker, însă party-uri de neuitat au fost în toate zonele festivalului. Tinerii au dansat și s-au distrat peste tot.

Citeste si: VIDEO| Măsuri extreme luate de autorități pentru festivalul Electric Castle: fanii care vin cu pastile în buzunare trebuie să prezinte la intrare și prescripția de la doctor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dansezi până dimineața, reziști? Da, am 30.000 de pași făcuți și mai duc. Văd că ai încălțările potrivite. Da, m-am pregătit, sunt forță."

"E super fain, îmi place tare mult. Rezistați să dansați așa până dimineața? Mai greu, dar rezistăm."

Citeste si: Prima noapte albă la Electric Castle

Ca să iasă în evidență în mulțime, câțiva tineri au apelat și la ținute nebune și machiaje colorate.

Petrecerea continuă și astăzi

Nu au lipsit nici accesoriile care îi scot pe festivalieri din anonimat. Cu cât sunt mai ieșite de comun, cu atât ies fotografiile mai bune, iar distracția cu prietenii este pe cinste.

Citeste si: Doi bărbați au fost arestați după ce au introdus în țară droguri de mare risc

Petrecerea continuă și astăzi la Bonțida. Muzica de la scene pornește după prânz, iar seara vor concerta cei de la Enter Shikari, mult așteptatii Twenty One Pilots și Purple Disco Machine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si