O femeie de șaizeci de ani din Maramureș a ajuns după gratii după ce și- a ucis soacra. Cazul a pornit ca o banală dispariție. Victima, o bătrână de nouăzeci și doi de ani, a fost găsită după mai multe zile în fântâna din curtea casei. Nora ei a devenit suspectă și a ajuns inclusiv la detectorul de minciuni.

Culmea oamenii din sat o apără pe principala suspect. Așa se dezvoltă o poveste care pare desprinsă din filme. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Din victimă, a devenit suspectă de crimă

Bătrâna a fost dată dispărută în luna mai. A fost căutată de salvamontiști și polițiști, dar a fost găsită în fântâna din curtea casei. Părea un accident, dar nora ei în vârstă de șaizeci de ani a devenit suspectă. Necropsia a confirmat că moartea victimei a fost una violentă. Bătrâna fusese sugrumată. Nora a respins vehement acuzațiile.

Eu nu cred că a făcut treaba asta, lumea vorbește, dar e păcat... o fată bună, o doamnă contabilă învățată și a venit în familia asta, înțelegeți... s- a căsătorit, a spus o vecină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Cei care o cunosc spun că femeia ar fi trecut prin abuzuri greu de imaginat.

Toată ziua venea la poliție plângând că tot o bat ăștia, familia lui tot a bătut-o... săracă l-a lăsat și a construit altă casă, pe pământul munților aici și unde au construit casa acolo mergeau și acolo o atacau, a spus un vecin.

Polițiștii cred că principala suspectă a devenit din victima, agresor.

Cu siguranță, din răzbunare în timp persoana respectivă a acumulat emoții negative și cel mai probabil în paralel a făcut un plan care iată în momentul în care s- a umplut paharul, a prins contur, a prins viață, s- a răzbunat, a spus un specialist.

Chiar dacă mulți vecini se tem să comenteze, unii recunosc faptul că abuzurile la care era supusă suspecta de șaizeci de ani erau cunoscute.

Pentru că a avut limba lungă soacra, soacra trebuie să tacă. Și eu am gineriile și aia și nu mă interesează ce fac, a spus o vecină.

Femeia a fost supusă inclusiv testului cu detectorul de minciuni. Abia apoi și a recunoscut fapta. A fost arestată preventiv și recent a fost trimisă în judecată.

În caz de urgență apelați numărul tel verde zero 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si