Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Noroc în dragoste pentru toate zodiile. Luna nouă e în Berbec

In această sătpămână toate zodiile au parte de noroc în dragoste. Luna nouă în Berbec este de partea tuturor, iar vibrația 6 aduce schimbări.

Iulian Ciurea,

Ne așteaptă o săptămână cu noroc în dragoste, spun astrologii [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Avem o saptamana magica, doua evenimente astrale importante. Luna noua in Berbec, moment care marcheaza inceputul unui nou ciclu lunar, moment sa incepeti proiecte noi dar si nunta cosmica. Acest moment va ajuta sa materializati pe un an de zile. Este timpul sa va construiti viata asa cum va doriti”, ne îndeamnă astrologul Andreea Dincă.

BERBEC

Berbecii au o saptamana in care pot realiza o multime de lucruri. Este timpul sa incepeti proiecte noi, indraznete si sa aveti mai multa incredere in voi si sa va intalniti cu persoane importante.

TAUR

Taurii sun tentati sa faca o multime de cumparaturi. Veti investi in obiecte vestimentare, dar si in bijuterii.

Puteti sa imbunatatiti relatia cu partenerii daca le cumparati si lor ceva.

Zodiile care au noroc în dragoste- luna nouă în Berbec

GEMENI

Gemenii au o saptamana norocoasa pe toate sectoarele. Atat pe sectorul financiar, unde apar modalitati sa va cresteti veniturile, dar si pe sectorul amoros. Puteti sa va apropiati de persoana iubita.

RAC

Racii au obiective si targete pe termen lung.

Sunt deschisi sa ceara o marire de salariu, mai ales ca au acceptat o multime de sarcini in plus. Puteti sa faceti mai multe lucruri cu partenerii vostri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

LEU

Leii sunt dechisi sa inceapa cursuri noi prin care sa creasca, sa evolueze si sa se descopere pe sine. Este timpul sa va pregatiti pentru o calatorie alaturi de prietenii vostri.

FECIOARA

Fecioarele au o saptamana in care pot atrage investitori. Va transformati viata si aprindeti flacara pasiunii in cuplu. Mai multa atentie la dorintele voastre ascunse.

BALANTA

Balantele incep proiecte de la zero cu mult entuziasm si incredere, de asemenea sunt si nativi care se gandesc la o nunta sau la o logodna. Este timpul sa va distrati mai mult.

SCORPION

Scorpionii au mai multa grija de sanatatea lor. Este timpul sa mearga la un control de rutina. De asemenea, constientizati ca aveti nevoie de mai multa iubire in viata voastra.

SAGETATOR

Sagetatorii isi urmeaza pasiunea si reusesc sa faca planuri pentru a castiga bani din hobby-urile lor. Sunteti inclinati intre cursuri, descoperire de sine si diverse investitii pe termen lung.

Pe lângă noroc în dragoste, toate zodiile au parte de vibrația cifrei șase

CAPRICORN

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Capricornii primesc recomense financiare si fac mai multe cheltuieli decat si-au propus. Reusesc sa impresioneze persoanele din familie, dar si superiorii.

VARSATOR

Varsatorii fac o impresie buna la locul de munca, in urma unei prezentari pe care o fac superiorilor si colegilor. Este timpul sa investiti mai mult in imaginea voastra, un look nou si o garderoba noua.

PESTI

Pestii au posibilitatea sa inceapa un proiect nou personal care ar putea sa le aduca faima si notorietate. Ascultati-va intuitia, transformati-va viata si priviti cu increder catre viitor.

Cat despre vibratia acestei saptamani...

„În aceasta saptamana vibratia 6 este cea care va invaluie si ne indeamna sa privim totul cu iubire. Mai multa bunatate si cooperare. Avem tendinta sa stam mai mult cu familia noastra si sa ne aratam sentimentele”, spune Astrologul  Andreea Dincă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI