Plaja, apărută de doar câteva zile în inima Munților Apuseni, a devenit deja virală pe internet și a stârnit interesul turiștilor, care își petrec vacanța în satele pitorești din Bihor. Cel mai mult îi atrage faptul că în timp ce stau liniștiți la soare, pe șezlonguri, pe pietre sau direct pe nisip, au în fața ochilor o priveliște de vis.

"Am venit pentru aerul curat, pentru zona montană.

Ne bucurăm și de soare și de mare, ne bucurăm de toate, în primul rând de nisipul curat de aici. Copiii se simt liniștiți, relaxați, e o zonă frumoasă. Suntem în apropierea noastră, apa e destul de curată, nu este nu este periculoasă pentru copii"

"- Am mai fost în Italia și mai mult îmi place aici deoarece este munte aproape și am cu cine să mă joc

- Cu prietenii tăi?

- Da!

- Ce ați făcut? Cum v-ați distrat?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- Păi am fost, am căutat broaște și ne-am bălăcit și ne-am distrat?

În plus, ori de câte ori vor să se răcorească și să scape de temperaturile caniculare de afară, trebuie să facă doar un pas până la lacul creat la baza muntelui. Nici nu e de mirare că familiile care și-au adus și copiii la noua plajă, cu greu au reușit să îi scoată din apă.

"Foarte răcoroasă, exact ce trebuie pentru zi însorită de vară avem și plajă și stânci în spate ca și Croația"

"Ne putem odihni, îs mulți munți, priveliște, de toate și apa este foarte caldă"

Cel care a amenajat plaja spune că s-a inspirat de pe internet.

"Suntem departe de mare, am vrut să le oferim clienților noștri și muntele și marea în același timp. Avem un peisaj frumos, am amenajat plaja cu nisip, cu piatră ca și cele de la televizor din Croația, Thailanda"

Apa care umple lacul de acumulare artificial vine direct din pământ așa că are o temperatură potrivită pentru înot, mai ales în perioada de vară. Plaja este străjuită și de o pensiune modernă care oferă cincisprezece locuri de cazare, cu regim complet. Când vremea de afară nu este foarte prietenoasă, turiștii se pot relaxa în zona de spa.

"În zona de relaxare avem un jacuzzi, de opt persoane și în partea cealaltă este tot la fel, de opt zece persoane"

În această toamnă, administratorii vor să adauge un ponton la plaja deja creată și să construiască câteva bungalouri, pentru cei care preferă să doarmă cu adevărată natură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si